Έριξαν «αυλαία» οι «Αταίριαστοι»: «Το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε»

Αποχαιρέτησαν με Λιόλιου τους τηλεθεατές - Πότε επιστρέφουν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Έριξαν «αυλαία» οι «Αταίριαστοι»: «Το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε»

Φινάλε για τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο. Οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ αποχαιρέτησαν τηλεθεατές και συνεργάτες για τελευταία φορά φέτος και έδωσαν τις ευχές τους για ένα όμορφο καλοκαίρι σε όλους. Όπως ανακοίνωσε, μάλιστα, θα επιστρέψουν στα τέλη Σεπτεμβρίου ή Οκτωβρίου, ανάλογα με τον προγραμματισμό του καναλιού. Αυτή ήταν η ένατη χρονιά τους στο κανάλι και πηγαίνουν ολοταχώς για τη δέκατη.

«Είναι η πρώτη φορά που αποχαιρετούμε τη Μιχαηλίδου και δεν φεύγει η Μιχαηλίδου, φεύγουμε εμείς. Γιατί συνήθως έχει φεύγει αυτή. Έχουν φύγει όλοι εκτός από εμάς, τώρα φεύγουμε κι εμείς. Ήρθε η ώρα», σημείωσε με χιούμορ ο Χρήστος Κούτρας, αναφερόμενος στους συνεργάτες του.

Δείτε επίσης: Ο Χρήστος Κούτρας υψώνει ασπίδα για τη Μαρία Σάκκαρη: «Ρίχτηκε μυθικός οχετός στο διαδίκτυο!»

Το «αντίο» των «Αταίριαστων» στους τηλεθεατές

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους εσάς για ακόμη μία χρονιά. Πραγματικά σας ευχαριστούμε, τα ξέρετε και τα έχουμε πει. Ξεκινάει η 10η σεζόν, πρώτα ο Θεός, και το σπίτι μας νοικιάζεται... για λίγο. Θα τα πούμε 26 Σεπτεμβρίου ή Οκτωβρίου, αναλόγως» ανέφερε εν συνεχεία ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, ανανεώνοντας το ραντεβού με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο.

Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας ευχήθηκαν κλείνοντας: «Καλές διακοπές να έχετε, καλό καλοκαίρι. Να προσέχετε, με υγεία πάνω απ’ όλα. Το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε», ενώ στο background έπαιζε η ομώνυμη επιτυχία της Κατερίνας Λιόλιου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο: