Ιωάννα Τούνη: «20.000€ για 6 βράδια» - Η βίλα τεραστίων διαστάσεων που νοίκιασε στην Κέρκυρα

«Το μεγαλύτερο σπίτι που έμεινα ποτέ»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: «20.000€ για 6 βράδια» - Η βίλα τεραστίων διαστάσεων που νοίκιασε στην Κέρκυρα

Ακόμα ένας προορισμός έγινε check στην λίστα του μικρού Πάρη! Η Ιωάννα Τούνη και ο μικρός της γιος, μαζί με την παρέα της γνωστής influencer πριν από λίγες ώρες έφτασαν στο νησί της Κέρκυρας όπου θα μείνουν για λίγες ημέρες, να χαλαρώσουν, και το πρώτο που έκανε η επιχειρηματίας ήταν να τραβήξει home tour και να το δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok με μεγάλα και κεφαλαία γράμματα να λένε «Το μεγαλύτερο σπίτι που έχω μείνει ποτέ».

Αν δεις το βίντεο, θα καταλάβεις φυσικά ότι ισχύει!

Το home tour της Ιωάννας Τούνη

«Καλέ εδώ μέσα κυριολεκτικά χάνει η μάνα το παιδί & το παιδί την μάνα», έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή influencer και δημοσίευσε βίντεο με τουρ από το σπίτι!

«έχασα το μέτρημα στα μπάνια...:p πανάκριβο φαίνεται...(γενικά όχι το ενοίκιο...:p)», «Η προσπάθειά να αποκτήσουμε άχρηστα ουσιαστικά πράγματα έχει κάνει την κατάθλιψη πιο συχνή κι από την γρίπη», «Αυτό μάλλον πρέπει να είναι από εκείνα που βλέπω αυτές τις μέρες που ψάχνω για διακοπές κ μου βγάζει 20.000€ για 6 βραδιά», κι άλλα τέτοια γράφτηκαν στα σχόλια από εκείνους που είδαν το βίντεο με την Ιωάννα να μην απαντά.

Υπενθυμίζουμε πως πριν φτάσει στην Κέρκυρα η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα πέρασμα κι από Μύκονο (δείτε εδώ την βίλα που έμεινε) και από Σαντορίνη όπου πέρασε χαλαρές στιγμές με τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ το σπίτι που έμεινε το ζευγάρι στο νησί)