Μελίνα Νικολαΐδη: Το βίντεο - απάντηση με την Δέσποινα Βανδή μετά τον σάλο που προκλήθηκε στην Τουρκία

Η αντίδρασή τους στο κράξιμο που τρώνε και οι δυο τις τελευταίες ώρες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τουρκία πριν από λίγες ώρες, με πρωταγωνίστρια την Δέσποινα Βανδή, φαίνεται πως είχαν αντίκτυπο τόσο στον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, όσο και στην κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη. Μπορεί ο ελληνικός λαός να αποθέωσε στα social την γνωστή τραγουδίστρια για το πως διαχειρίστηκε το θέμα (δείτε εδώ τι έγραψαν στο X) αλλά ο τούρκικος αποδοκίμασε εκείνη και την οικογένειά της στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα υπήρξαν πληθώρα αρνητικών τουρκικών σχολίων κάτω από τις τελευταίες τους αναρτήσεις (δείτε εδώ περισσότερα). Κανείς, ωστόσο, από τους τρεις δεν ασχολήθηκε! Η κόρη της Δέσποινας, δε, προς απάντηση σε όλους αυτούς που έχουν να πουν κάτι κακό για την μητέρα της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στα stories της πιο συγκεκριμένα, ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η μητέρα της να κοιτά με ηρεμία την θάλασσα πάνω σε ένα πλοίο. Για που ταξιδεύουν άραγε οι δυο τους; Σίγουρα θα το μάθουμε...

Η ανάρτηση της Μελίνας Νικολαΐδη

«Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά στη φωτογραφία ενός σφαγέα των Ελλήνων»

Mε μία σύντομη δήλωσή της στο δελτίο ειδήσεων του Open , η Δέσποινα Βανδή, ξεκαθάρισε τι συνέβη τελικά στον συναυλιακό χώρο και πως όντως ο λόγος που αποχώρησε ήταν το μπάνερ του Κεμάλ Ατατούρκ. Θυμίζουμε πως τις τελευταίες ώρες ξέσπασε δριμεία επίθεση εναντίον της από μερίδα του τουρκικού Τύπου, καθώς και από ανώνυμους σχολιαστές.

«Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία του σφαγέα των Ελλήνων. Ζήτησα να φύγει η φωτογραφία του και στη θέση της να μπει μία ελληνική σημαία πλάι στην τουρκική», τόνισε η Δέσποινα Βανδή μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

«Καμία δύναμη δεν μπορεί να επιχειρήσει να κατεβάσει ούτε τη σημαία μας ούτε την αφίσα του Ατατούρκ στα εδάφη μας, σε μια πόλη όπου είμαι δήμαρχος. Είθε η κυρία να φύγει αμέσως από τα σύνορα αυτής της πόλης με ηρεμία και γαλήνη», ανέφερε η δήμαρχος Λαλ Ντενιζλί, απαντώντας στο αίτημα της Δέσποινας Βανδή.

«Ελπίζω ότι ποτέ δεν θα σκεφτεί καν να κατεβάσει τη σημαία αυτής της χώρας, η οποία αποκτήθηκε με αίμα και είναι το σύμβολό της, σε οποιαδήποτε χώρα επισκεφτεί ξανά», συμπλήρωσε, ανακοινώνοντας πως η συναυλία ακυρώνεται.