Πεντάμορφη με κοιλιακούς: Πως είναι σήμερα η «κοντή» από το Παρά πέντε - Σοκαριστική αλλαγή!

Influencer με αναλογίες μοντέλου

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πεντάμορφη με κοιλιακούς: Πως είναι σήμερα η «κοντή» από το Παρά πέντε - Σοκαριστική αλλαγή!

Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τότε που το Παρά πέντε προβαλλόταν στην ελληνική τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του Mega και "χτυπούσε" συγκλονιστικά νούμερα τηλεθέασης. Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον βρίσκονται ακόμα στα φώτα της δημοσιότητας ενώ υπήρχαν κι αυτοί που παρά την μεγάλη επιτυχία που έκαναν με το πέρασμά τους στην σειρά αποφάσισαν να απομακρυνθούν από τον συγκεκριμένο... κόσμο.

Η «κοντή» νύφη της Θεοπούλας, ας πούμε, η Γαρυφαλλιά, είναι από εκείνους τους ηθοποιούς που δεν δίνουν συχνά συνεντεύξεις και δεν συμμετέχουν σε τηλεοπτικά πρότζεκτ. Ωστόσο, η Κατερίνα Θεοχάρη, όπως την λένε κανονικά, είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και συγκεκριμένα του instagram και μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους 15.000 followers της στιγμιότυπα από την ζωή της.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως αν δεν ξέρει κάποιος ότι έπαιξε την «κοντή» του Παρά πέντε, δύσκολα θα καταλάβει ότι ήταν αυτή αφού η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι τουλάχιστον σοκαριστική...

Δείτε επίσης: Με το ίδιο βλέμμα αλλά διαφορετική όψη - Καμία σχέση με το 2005 ο σημερινός ''κακός Πρωθυπουργός'' του Παρά Πέντε


Η σειρά "Στο Παρά Πέντε" γνώρισε μεγάλη επιτυχία, κερδίζοντας αρκετά τηλεοπτικά βραβεία και αναγνώριση από το κοινό. Έμεινε στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης ως μία από τις πιο αγαπημένες σειρές, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα της στον τηλεοπτικό χάρτη της χώρας.

Η σειρά προβάλλεται συχνά σε επαναλήψεις και διατηρεί ακόμη και σήμερα ένα πιστό κοινό, γεγονός που αποδεικνύει τη διαχρονική της αξία και την αγαπημένη θέση που κατέχει στις καρδιές των τηλεθεατών.