Τόλης Βοσκόπουλος: Η τραγική φιγούρα συζύγου και κόρης στο νεκροταφείο - Μνημόσυνο για τα 3 χρόνια χαμού του

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP/03-11-2014 Baraonda.Έναρξη Τόλη Βοσκόπουλου.Τόλης Βοσκόπουλος & Άντζελα Γκερέκου με τη κόρη τους, Μαρία
NDP/03-11-2014 Baraonda.Έναρξη Τόλη Βοσκόπουλου.Τόλης Βοσκόπουλος & Άντζελα Γκερέκου με τη κόρη τους, Μαρία

Σαν σήμερα, 19/7, πριν από τρία χρόνια ο κορυφαίος Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από ανακοπή καρδιάς, λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά του, στα 81 του χρόνια και ο χαμός του δεν ξέρουμε αν θα ξεπεραστεί ποτέ, τουλάχιστον για τα μέλη της οικογένειάς του.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος φεύγοντας άφησε πίσω την σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και την μικρή τους κόρη, Μαρία Βοσκοπούλου, δυο πρόσωπα που τον τιμούσαν εν ζωή και τον τιμούν και μετά θάνατον.

Με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του, λοιπόν, το πρωί της Κυριακής 14/7 πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνό του, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, προκειμένου συγγενείς και φίλοι να τιμήσουν την μνήμη του.

Τραγικές φιγούρες για ακόμα μια φορά η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου αλλά και η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και η Άννα Φόνσου. Ο φωτογράφος του Youweekly.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε όσους βρέθηκαν στο Α Νεκροταφείο Αθηνών, τονίζοντάς μας πως η Άντζελα ήταν πολύ ευγενική - όπως κάθε άλλη φορά - και χαμογέλασε στις κάμερες.

Τρία χρόνια χωρίς Τόλη Βοσκόπουλο

Δείτε επίσης: Σε πλειστηριασμό οι βέρες του Τόλη Βοσκόπουλου - Τι συνέβη

Μνημόσυνο Τόλη Βοσκόπουλου

Μνημόσυνο Τόλη Βοσκόπουλου

Μνημόσυνο Τόλη Βοσκόπουλου

Μνημόσυνο Τόλη Βοσκόπουλου

«Ο Τόλης υπάρχει παντού»

«Ο Τόλης υπάρχει παντού, δεν λείπει, ποτέ δεν φεύγει ο άνθρωπος που αγαπάμε, όταν συνεχίζουμε να τον σκεφτόμαστε. Υπάρχει με έναν άλλο τρόπο. Πιστεύω στη μετά ζωή» είχε δηλώσει συγκινημένη η Άντζελα Γκερέκου, λίγο καιρό πριν, με αφορμή την επιστροφή της στο θέατρο, μετά από 26 χρόνια απουσίας.