Ντάνη Γιαννακοπούλου - To πρώτο καλοκαίρι με την κόρη της: «Είναι σαν να υπήρχες πάντα μέσα στην αγκαλιά μου»

Δημοσίευσε φωτογραφία μαζί της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/dannygiannakopoulou
Instagram/dannygiannakopoulou

Έφερε στον κόσμο την κόρη της πριν από δύο μήνες και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Ντάνη Γιαννακοπούλου απολαμβάνει τις διακοπές της, μετά από έναν γεμάτο χειμώνα, που της έφερε παράλληλα την απόλυτη οικογενειακή γαλήνη.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έρωτας φυγάς» εκμεταλλεύτηκε το διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, για να αφιερώσει όλο τον ελεύθερό της χρόνο στην μπέμπα της, με την οποία και αγναντεύουν μαζί τη θάλασσα.

Δείτε επίσης: Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Αν δεν είναι αυτό θαύμα, τότε τι είναι;» - Αγκαλιά στο κρεβάτι με τη νεογέννητη κόρη της λίγες ώρες μετά τον τοκετό

Το νέο στιγμιότυπο από την Ντάνη Γιαννακοπούλου με την κόρη της

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο, όπου ποζάρει στον φακό αγκαλιά με την κόρη της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Είναι σαν να υπήρχες πάντα μέσα στην αγκαλιά μου».

Η ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε αυτή τη σεζόν στη σειρά «Έρωτας Φυγάς», έγινε μητέρα στις 9 Μαΐου. Παρότι σε πρόσφατες αναρτήσεις της υπονόησε ότι δεν κοιμάται, στο τέλος καταλήγει πως αυτό δεν έχει τόση σημασία μπροστά στο θαύμα της μητρότητας.

Συγκεκριμένα η Ντάνη Γιαννακοπούλου είχε ανεβάσει φωτογραφίες με την νεογέννητη κόρη της στο κρεβάτι. «Κάποια έκανε τη νύχτα μέρα! Και τι πειράζει; Καλημέρα σε όλους!», έλεγε τότε, δείχνοντας ότι δεν έχει ο ύπνος καμία σχέση και τον θυσιάζει ευχάριστα για την ευτυχία που βιώνει.

Η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες επίσης και τα μικρά πατουσάκια της μπέμπας της και έγραψε χαρακτηριστικά: «My baby girl», ενώ λίγο αργότερα ανέβασε κανονικό post με το ποδαράκι της και σημείωσε αυτή τη φορά στη λεζάντα: «Βηματίζοντας από το μαιευτήριο στο σπίτι!». Τα σχόλια και οι ευχές για το νέο μέλος της οικογένειάς της, για άλλη μία φορά, κατέκλυσαν τα σχόλια (δείτε εδώ το παιδικό δωμάτιο που έχει ετοιμάσει για εκείνη).