Η πριγκίπισσα από το Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram έχει ελληνική καταγωγή! Η ζωή στη χλιδή και το δημόσιο διαζύγιο

Απέκτησε ένα παιδί με έναν από τους μεγαλύτερους κατόχους ακινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/hhshmahra
Instagram/hhshmahra

Έντονη αναστάτωση προκάλεσε τις τελευταίες ημέρες η πριγκίπισσα Σείχα Μάχρα μπιντ Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης λόγω του αμφιλεγόμενου τρόπου με τον οποίο ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον επιχειρηματία σύζυγό της, αφήνοντας αιχμές ότι την απάτησε.

Συγκεκριμένα, η 30χρονη πριγκίπισσα ανακοίνωσε το τέλος του γάμου της μέσω Instagram, γράφοντας τρεις φορές "σε χωρίζω, σε χωρίζω, σε χωρίζω" απευθυνόμενη προς τον σύζυγό της. Η τολμηρή αυτή δήλωση προκάλεσε έκπληξη και πολλές συζητήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Ελληνίδα μητέρα της πριγκίπισσας του Ντουμπάι

Αυτό που πολλοί δεν γνώριζαν για την πριγκίπισσα από το Ντουμπάι, είναι ότι έχει ελληνικές ρίζες. Η μητέρα της, Ζωή Γρηγοράκου, κατάγεται από τη Σπάρτη και είχε παντρευτεί τον σημερινό πρωθυπουργό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, από τον οποίο όμως έχει πλέον χωρίσει.

Η 30χρονη πριγκίπισσα έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες της μητέρας της στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου μάλιστα έκανε και την ανακοίνωση του διαζυγίου της. Οι εικόνες αυτές δείχνουν την στενή σχέση που διατηρεί με την ελληνικής καταγωγής μητέρα της.

Μήνας του μέλιτος στη Μύκονο

Η Σείχα Μάχρα και ο πρώην σύζυγός της, Σεΐχ Μάνα μπιν Μοχάμεντ Ρασίντ μπιν Μάνα Αλ Μακτούμ, είχαν επιλέξει τη Μύκονο για το μήνα του μέλιτος τους. Η πριγκίπισσα είχε μοιραστεί στιγμιότυπα από τις όμορφες στιγμές τους στο Instagram, δείχνοντας την ευτυχία τους εκείνη την περίοδο.

Ο γάμος τους ευλογήθηκε με τον ερχομό ενός παιδιού τον περασμένο Μάιο. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως η σχέση τους δεν εξελίχθηκε όπως αναμενόταν, με την πριγκίπισσα να ανακοινώνει το διαζύγιό τους μέσω Instagram. Έγραψε: «Αγαπημένε μου σύζυγε, καθώς είσαι απασχολημένος με άλλες συντροφιές, ανακοινώνω το διαζύγιό μας. Σε χωρίζω, σε χωρίζω, σε χωρίζω. Να προσέχεις η πρώην σύζυγός σου».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε αίσθηση και γέννησε πολλές εικασίες για τους λόγους πίσω από το διαζύγιο, ενώ η ίδια η πριγκίπισσα φαίνεται αποφασισμένη να συνεχίσει τη ζωή της μακριά από τον πρώην σύζυγό της. Ο Σεΐχ Μοχάμεντ είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατόχους ακινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς, σύμφωνα με τον Guardian, κατέχει εκτάσεις άνω των 400.000 στρεμμάτων στο Λονδίνο, τη Σκωτία και το Σάφολκ.