Δημήτρης Καμπουράκης – Επιστρέφει στην TV και αντιδράει σε ερώτηση: «Δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ γι' αυτό»

Η αποχώρησή του είχε συζητηθεί

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Καμπουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Summer's Cool και την Κωνσταντίνα Μαύρου. Ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από το Open, ο δημοσιογράφος επιστρέφει μαζί με τον Βαγγέλη Γιακουμή και θα βγαίνει στον αέρα κάθε Σαββατοκύριακο από τη συχνότητα του Action 24, παρότι είχε δηλώσει πως δεν θα εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση.

Όταν ερωτήθηκε για την αποχώρησή του από το Open, ωστόσο, ο δημοσιογράφος αντέδρασε και τόνισε πως δεν πρόκειται ποτέ ξανά να κουβεντιάσει το συγκεκριμένο θέμα. Τότε ο Δημήτρης Καμπουράκης είχε επικαλεστεί θέματα υγείας, τα οποία φαίνεται να βελτιώθηκαν στο διάστημα της απουσίας του, ενώ ο νέος του ρόλος δεν θα είναι σε καθημερινή εκπομπή, με την ένταση που συνεπάγεται.

Δείτε επίσης: «Μάλλον ήρθε η ώρα να...» - Οι λόγοι υγείας που αναγκάζουν τον Δημήτρη Καμπουράκη να εγκαταλείψει το Open

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Καμπουράκη για την επιστροφή του

«Σιγά την είδηση! Δεν γυρίζει ο Καραμανλής από το Παρίσι, γυρίζει ο Καμπουράκης στην τηλεόραση, σιγά. Όλα καλά θα πάνε. Έχουμε δουλέψει 30 χρόνια μαζί, ξέρουμε τι θα κάνουμε. Δεν ήταν ο Βαγγέλης Γιακουμής ο λόγος που επέστρεψα. Πρώτα είπα το “ναι” και μετά έμαθα ότι θα είμαι μαζί του!», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Καμπουράκης

«Θα είμαστε κάθε Σαββατοκύριακο 6-10 το πρωί. Το Action είναι ένας φιλόξενος χώρος, καθόλου τοξικός. Η υγεία μου είναι μια χαρά μωρέ, δεν ήμουν και του θανατά ποτέ! Βελτιώνονται τα πράγματα, έτσι κι αλλιώς Σαββατοκύριακο θα κάνω, όχι καθημερινό. Είπα να κάτσω μερικά χρόνια ακόμα, να μην πάω στην σύνταξη. Θα είμαι καθιστός, δεν μπορώ να σηκώνομαι πολύ. Εξήγησα γιατί έφυγα από το ΟΡΕΝ και δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ ξανά για αυτό. Δεν είχε καμία σχέση με τον Παναγιώτη Στάθη», κατέληξε ο Δημήτρης Καμπουράκης.