Γιώργος Λιάγκας σε Κωνσταντίνο Αργυρό: «Φύγε, δεν χωράει δύο ωραίους αυτό το νησί»

Στην Τήνο απολαμβάνουν τις διακοπές τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/gliagas
Instagram/gliagas

Με αφορμή την καλοκαιρινή ανάπαυλα, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Κωνσταντίνος Αργυρός αξιοποιούν στο έπακρο αυτές τις μέρες, κάνοντας τις διακοπές τους σε μαγευτικούς προορισμούς των Κυκλάδων. Εξυπακούεται πως ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 βρέθηκε στην Τήνο, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία εδώ και χρόνια, και λατρεύει να εξερευνά όποτε του δίνεται η αφορμή.

Στην παρέα του βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο Γιώργος Λιάγκας συναντήθηκε με τον τραγουδιστή στο νησί της Μεγαλόχαρης και φυσικά δεν έλειψαν τα πειράγματα. Θυμίζουμε πως σε λίγους μήνες κι εκείνος αναμένεται να γίνει πατέρας, αφού η Αλέξανδρα Νίκα είναι έγκυος στον 4ο μήνα.

Δείτε επίσης: Αλεξάνδρα Νίκα: Ποια είναι η γυναίκα που περιμένει το παιδί του Κωνσταντίνου Αργυρού - Η ηλικία, οι εφοπλιστές και οι σπουδές της

Οι βουτιές του Γιώργου Λιάγκα και η συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τις βουτιές του στα καταγάλανα νερά και μοιράστηκε στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Εδώ είμαστε στη μεγαλύτερη φυσική πισίνα της Ελλάδας κι ίσως του κόσμου. Είναι απίστευτο σημείο, παλιό λατομείο με πράσινο μάρμαρο Τήνου. Απέναντι είναι η Άνδρος, συνήθως έχει τεράστια κύματα εδώ. Μπήκαν τα κύματα μέσα και δημιούργησαν αυτή τη φοβερή φυσική πισίνα. Καλό καλοκαίρι!», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσης σημείωσε χαριτολογώντας: «Ελπίζω να μη βγάλω λέπια και ουρά».

Στη συνέχεια δημοσίευσε ένα βίντεο από τη συνάντησή του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο νησί. «Τι σου άρεσε στην Τήνο; Το χωριά, το φαγητό; Θα ξανάρθεις;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας με τον τραγουδιστή να απαντάει: «Εννοείται πως θα ξανάρθω» και τον παρουσιαστή να ανταπαντάει αμέσως με χιούμορ: «Ωραία! Τώρα φύγε, όμως, γιατί δεν χωράει δύο ωραίους αυτό το νησί. Για εσένα το λέω».