Λένα Παπαληγούρα: «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα μοιραστώ τον σύζυγό μου, μου φαίνεται φρικιαστικό σενάριο»

«Νιώθω τυχερή που η ζωή μου τον έστειλε»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», με την Αθηναΐδα Νέγκα, ήταν η Λένα Παπαληγούρα. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον σύζυγό της Άκη Πάντο, με τον οποίο είναι παντρεμένοι από το 2018 και έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

Η Λένα Παπαληγούρα δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για εκείνον, αλλά και την ευγνωμοσύνη της που τον γνώρισε. Παράλληλα αποκάλυψε το χαρακτηριστικό του που διακωμωδεί, αλλά πλέον εκείνος δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα πειράγματά της.

Δείτε επίσης: Λένα Παπαληγούρα - Ιωάννα Παππά: Ο γάμος με δύο αδέρφια και η ζωή ως φίλες-εργαζόμενες μητέρες

Η εξομολόγηση της Λένας Παπαληγούρα για τον σύζυγό της

«Προσπαθώ να κρατάω τον ενθουσιασμό. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα μπορούσα να μοιραστώ τον σύζυγό μου, δεν θέλω να το φανταστώ. Δεν ξέρω τι θα έκανα σε περίπτωση που βρισκόμουν σε αυτή τη θέση. Μου φαίνεται φρικιαστικό σενάριο! Νιώθω πολύ τυχερή που μου τον έστειλε η ζωή. Ποτέ δεν θα τολμούσα να ονειρευτώ τόσα πράγματα που μου έχει φέρει η ζωή», δήλωσε αρχικά η Λένα Παπαληγούρα.

«Ελπίζω να μίλησα στην ψυχή του Άκη, σίγουρα όμως θέλει δουλειά μία σχέση. Την πρώτη φορά που τον γνώρισα ήταν γιατί ήρθε να δει μια παράσταση μέσω κοινών φίλων. Την άλλη φορά ήταν σε ένα μπαρ, σε ένα κοινό κάλεσμα και κάτι είπε, μπορεί να είπε “λουλούδι” και κάπως λέω “ωχ”. Είχε έναν ιδιαίτερο τρόπο που είπε το λάμδα. Συνεχίζει να το λέει έτσι ωραία», ανέφερε εν συνεχεία η Λένα Παπαληγούρα για τον σύζυγό της.