Η Μαριάντα Πιερίδη εξομολογείται: «Έχω χάσει το σπίτι μου εκεί, δεν θα πήγαινα ποτέ για συναυλία»

Το σχόλιό της για τη Δέσποινα Βανδή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Μαριάντα Πιερίδη εξομολογείται: «Έχω χάσει το σπίτι μου εκεί, δεν θα πήγαινα ποτέ για συναυλία»

Την απόφαση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει τη συναυλία της στο Τσεσμέ της Τουρκίας, λόγω ενός μπάνερ με τον Κεμάλ Ατατούρκ, σχολίασαν μέσα από την εκπομπή Summer’s Cool. Μετά το σχετικό ρεπορτάζ, η Μαριάντα Πιερίδη εξομολογήθηκε πως δεν θα πήγαινε ποτέ για συναυλία στην Τουρκία καθώς έχει γεννηθεί στη Λευκωσία και η μητέρα της είναι από τα Κατεχόμενα στην Κύπρο.

Με αφορμή την επέτειο της πρώτης εισβολής (στις 20 Ιουλίου), η Μαριάντα Πιερίδη τόνισε μάλιστα πως μία τέτοια κίνηση δεν βρίσκεται καν στο μυαλό της, με δεδομένο ότι είχαν σπίτι εκεί, το οποίο και έχασαν. Παρόλα αυτά σημείωσε πως δεν κατηγορεί κανέναν για την απόφασή του να τραγουδήσει στη γειτονική χώρα.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή – «Βγήκαμε με προστασία» δηλώνει συνεργάτιδά της, μετά την απόφαση να ακυρώσει συναυλία στην Τουρκία

Πώς σχολίασε η Μαριάντα Πιερίδη την κίνηση της Δέσποινας Βανδή

Αφότου προβλήθηκε το βίντεο με τις δηλώσεις συνεργάτιδας της Δέσποινας Βανδή, η Μαριάντα Πιερίδη θέλησε να κάνει ένα σύντομο σχόλιο. «Να το προσπεράσουμε, εμένα με στεναχωρεί. Έχω χάσει το σπίτι μου εκεί, δεν είναι καθόλου αστείο. Εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα ποτέ εκεί για συναυλία πόσω μάλλον τόσο κοντά στην πρώτη εισβολή. Μιλάω για εμένα προσωπικά, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια, πριν δώσει πάσα στο επόμενο θέμα.