Δέσποιvα Βανδή: Τούρκοι επιτίθενται με σχόλια στο instagram της - «Η αγάπη του ATATÜRK είναι αιώνια και είναι αθάνατος για εμάς»

«Πόσο κρίμα! Ασέβεια»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency/Instagram
NDP Photo Agency/Instagram

Διαδικτυακή επίθεση δέχεται αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις, η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν σε συναυλία της στην Τουρκία, την οποία και ακύρωσε τελικά (δείτε εδώ τι έχει συμβεί ακριβώς).

Τα social media της τραγουδίστριας και πιο συγκεκριμένα το προφίλ της στο instagram έχει δεχτεί τις τελευταίες ώρες καταιγισμό σχολίων από Τούρκους επώνυμους, influencer και μη, που την κράζουν!

Τα σχόλια που δέχεται η Δέσποινα Βανδή

«Τριγυρνάς με μπικίνι επειδή έμαθες να κολυμπάς από τους προγόνους μου;», «Αν δεν πρόκειται να δείξετε σεβασμό στον «αθάνατο» ηγέτη της Τουρκίας, γιατί έρχεστε σε αυτή τη χώρα για να δώσετε μια συναυλία; τι είδους ειρωνεία είναι αυτή; Η αγάπη του ATATÜRK είναι αιώνια και είναι αθάνατος για εμάς», «Δεν χρειάζεται να σου αρέσει ο Ατατούρκ. Πρέπει όμως να το σεβαστείς», είναι κάποια από τα άπειρα σχόλια που έχουν γραφτεί κάτω από τις τελευταίες αναρτήσεις της τραγουδίστριας

Δείτε επίσης: Οι Έλληνες υποκλίνονται στην Δέσποινα Βανδή: «Πως τους πετσόκοψες μωρ Δέσποινα έτσι τους Τουρκαλάδες»

Δέσποιvα Βανδή

«Το TEV είναι ένα ίδρυμα που ιδρύθηκε το 1967 υπό την ηγεσία του Vehbi Koc, ενός από τους πιο πολύτιμους επιχειρηματίες, για να υποστηρίξει το εκπαιδευτικό δικαίωμα που μας παρέχει ο Mustafa Kemal Atatürk, ο ιδρυτής της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Το να μην γνωρίζεις το πλαίσιο της εκδήλωσης που έρχεσαι για τη συναυλία δείχνει τη συμπεριφορά ασέβειας για την εκδήλωση και τους συμμετέχοντες. Ο λόγος που δεν πας σε συναυλία είναι απλώς ξεπερασμένη ιδέα που δεν έχει θέση σήμερα. Είναι πολύ ξεκάθαρο ότι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τα φαινόμενα ως άνθρωπος. Δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσικό από το να έχουμε σημαίες του Ατατούρκ και της Τουρκίας στη σκηνή ενός ιδρύματος για την εκπαίδευση στην Τουρκία. Σε ποια χώρα ζείτε; Απλά κρίμα. Απίστευτο!»

Δέσποιvα Βανδή τουρκία

Δέσποιvα Βανδή συναυλία

Δέσποιvα Βανδή instagram

Η στιγμή που η δήμαρχος του Τσεσμέ καλεί το κοινό να ηρεμήσει: «Μην τη γιουχάρετε, να της γίνει μάθημα»

Απόσπασμα από το βράδυ της εν λόγο συναυλίας έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, και δείχνει την στιγμή που τον λόγο πήρε η δήμαρχος του Τσεσμέ, Λαλ Ντενίζλι, λέγοντας ότι η Δέσποινα Βανδή δεν βγήκε στη σκηνή «επειδή θέλει να κατέβει η τουρκική σημαία και η αφίσα του Ατατούρκ». Ζήτησε από το κοινό να μην τη «γιουχάρουν» γιατί, όπως είπε, «δεν νομίζω ότι είναι καν ο άνθρωπος για τον οποίο αξίζει να σπαταλήσεις την ανάσα σου».

«Θυσιάσαμε πολλούς μάρτυρες για να κερδίσουμε αυτά τα εδάφη και είμαστε άνθρωποι που πιστεύουμε ότι η αδελφοσύνη και η αιώνια φιλία θα νικήσουν πάντα», προσέθεσε η δήμαρχος, σύμφωνα με το τουρκικό δίκτυο NTV.

Η ίδια συνέχισε εμφανώς εκνευρισμένη: «Καμία δύναμη δεν μπορεί να τολμήσει να κατεβάσει ούτε τη σημαία μας, ούτε την αφίσα του Ατατούρκ. Δεν μπορεί ούτε καν να το σκεφτεί. Η κυρία πρέπει να εγκαταλείψει αμέσως τα σύνορα αυτής της πόλης. Με ηρεμία, με ψυχραιμία.

Εύχομαι όμως ότι σε όποια χώρα και αν πάει, δεν θα σκεφτεί καν να κατεβάσει τη σημαία αυτής της χώρας, που κερδήθηκε με αίμα, τη σημαία για την οποία θυσίασαν τη ζωή του πολλά τέκνα της πατρίδας και την οποία έκαναν σύμβολο αυτής της χώρας. Εύχομαι ότι αυτό θα γίνει ένα ιστορικό μάθημα για εκείνη».