Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση, πόνος αδιανόητος και απελπισία!»

«Νόμιζα ότι θα μου έμεινε κουσούρι μια ζωή»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση, πόνος αδιανόητος και απελπισία!»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν η νέα καλεσμένη στην εκπομπή, Μαρία τη νύχτα, με τη Μαρία Σολωμού. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός σχολίασε τη μύτη της, τη σχέση με τα παιδιά της, καθώς και τη σειρά στην οποία υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Ήθελα να παίξω στο σινεμά. Θεωρούσα πάντοτε ότι ήμουν φοβερά αντιτηλεοπτική με αυτή τη μύτη, ότι δεν θα παίξω στην τηλεόραση ή στο σινεμά και ότι θα κάνω μόνο θέατρο. Πίστευα ότι δεν κάνω με αυτή τη φάτσα! Έβλεπα τη μούρη μου κι έλεγα “Πού πας με αυτή τη μύτη”. Δεν ξέρω τι έγινε μετά. Αγάπησα αυτή τη μυτούλα-μυτάρα. Με έλεγαν “Κουλιανού”, επειδή η μύτη μου ήταν πολύ έντονη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δείτε επίσης: Ανανεωμένη η Κατερίνα Παπουτσάκη - Βόλτα με γουρούνες, βουτιές, μεζεδάκια και κοκτέιλ σε μπαράκια

Στη συνέχεια θυμήθηκαν τη «χρυσή» εποχή της τηλεόρασης, όπου η Κατερίνα Παπουτσάκη σημείωσε πως: «Γινόταν χαμός. Τώρα και να 'θελα να μπω σε αυτό το mood δεν γίνεται, με δύο παιδιά σε δύσκολες ηλικίες που χρειάζονται φροντίδα μετά και τον πρόσφατο χωρισμό. Η Ελληνίδα μάνα πρέπει να δουλεύει για να ζει τα παιδιά της, αλλά ταυτόχρονα πρέπει και να μη δουλεύει για να μεγαλώνει μαζί τους. Πρέπει να κοπεί στη μέση!».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη για τη σειρά της Αλίκης Βουγιουκλάκη

«Με τη σειρά Αλίκη έκλαψα πάρα πολύ! Ήταν δύσκολα γιατί το υλικό των πρώτων 5 επεισοδίων ήταν “είσαι θεά”. Όταν παίχτηκε και η λάσπη ήταν πανταχόθεν για το ίδιο υλικό ήταν “δεν είσαι καλό, μιμείσαι”. Ήμουν χαζή μάλλον που το έκανα αυτό. Δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα συνέβαινε, αφελής ήμουν. Πριν από αυτό ήταν και η Λαμπέτη και λέω “ωραία, εποχής είναι, πάμε”. Το να παίζεις τη ζωή ενός ανθρώπου που περνάει από όλες τις εκφάνσεις των συναισθημάτων, πόσο ωραίο είναι αυτό; Θα μπορούσε να έχει ένα βάθος και καλλιτεχνικό ενδιαφέρον. Δεν φοβήθηκα καθόλου!», ανέφερε σε διαφορετικό σημείο η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Ήταν και η άγνοια της νιότης. Καταλαβαίνω ότι κάτι τους θύμιζε για να μου το πουν. Μάλλον τους έφερνα στον τρόπο. Όταν βάφεις τα μαλλιά σου ξανθά, μήπως βλέπει το μάτι ότι επηρεάστηκες; Ουσιαστικά κάποια πράγματα που μπορεί να έμοιαζαν και να τονίστηκαν με τη δουλειά, αυτά τα χαρακτηριστικά αν τα έβλεπες σε άλλη συνθήκη να μην τα έβλεπες. Ήταν στα πλαίσια της όλης διαδικασίας. Μετά έλεγα “όχι” σε όλες τις προτάσεις. Για πολλά χρόνια σταμάτησα να κάνω τηλεόραση ενώ υπήρχαν προτάσεις. Και έκτοτε ξεκίνησα τα υπόγεια. Επέλεγα πράγματα που θα ξεκολλούσαν από αυτό! Ήθελα να κάνω πράγματα για να πω “παιδιά είμαι κι αυτό”», συνέχισε επάνω στο συγκεκριμένο θέμα η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Ήμουν σε τραγική κατάσταση»

«Αν δεν συνέβαινε αυτό, θα είχα καεί. Θα μπορούσα να μην το είχα κάνει, να το είχα αφήσει στην άκρη. Τη σειρά δεν την έχω δει. Ήταν τόσο τραυματικό, είχα πάθει με το έντερό μου τόσα. Ήμουν συνέχεια στην τουαλέτα με φοβερό πόνο στην κοιλιά μου, τραγική κατάσταση. Ούτε νερό δεν μπορούσα να πιω. Ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση, νόμιζα ότι δεν θα περάσει ποτέ! Πέρασε όταν τελείωσε η Αλίκη, μέσα σε ένα δίμηνο είχα γίνει καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Και κατέληξε: «Πόνος; Αδιανόητος, απελπισία. Νόμιζα ότι θα μου έμεινε κουσούρι, ότι θα μου έμενε μια ζωή. Κλάμα; Δεν έβγαινα από το σπίτι τότε. Το πήρα πολύ βαριά τότε. Η ιδιοσυγκρασία μου και το παλεύω είναι ότι είμαι ένας άνθρωπος που με ενδιαφέρει τι θα πει ο άλλος. Είναι καταστροφικό αυτό!».