Δέσποινα Βανδή - Μετράει την πρεσβυωπία της on camera και σχολιάζει με χιούμορ: «Πήγα δυόμιση!»

Απολαυστικό βίντεο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή - Μετράει την πρεσβυωπία της on camera και σχολιάζει με χιούμορ: «Πήγα δυόμιση!»

Διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για τη Δέσποινα Βανδή, που θα συνεχίσει το tour της για τα 30 χρόνια δισκογραφίας από τα τέλη Ιουλίου. Η τραγουδίστρια πέρασε τις προηγούμενες μέρες στην Κρήτη, αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη στην Κρήτη, που αναμένεται να στεγάσει στο μέλλον μόνιμα τον έρωτά τους.

Με αφορμή την ανάπαυλα, αποφάσισε να βάλει σε μία τάξη και τα checkup της. Η Δέσποινα Βανδή πέρασε μία βόλτα από τον οφθαλμίατρο για να ελέγξει την όρασή της. Για του λόγου το αληθές, ανέβασε ένα απολαυστικό βίντεο στο TikTok από τη στιγμή που φοράει τα γυαλιά εξετάσεων για να μετρήσει τους βαθμούς πρεσβυωπίας.

Δείτε επίσης: Βασίλης Μπισμπίκης – Κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη Δέσποινα Βανδή: «Σε αγαπώ κορίτσι μου»

Η στιγμή που η Δέσποινα Βανδή μετράει την πρεσβυωπία της

Η Δέσποινα Βανδή πήρε την καρτέλα στα χέρια της και άρχισε να διαβάζει, δηλώνοντας εντυπωσιασμένη που πλέον βλέπει... τέλεια. Βέβαια σε ένα σημείο την κρατούσε τόσο κοντά που ο οφθαλμίατρός της σχολίασε με χιούμορ ότι θα μπορούσε να τη φάει.

«Εντάξει βλέπω! Πήγα δυόμιση, ε; Δεν χρειάζεται να λέμε για το ιατρικό απόρρητο; Την ηλικία μας τότε;», σχολίασε με χιούμορ η Δέσποινα Βανδή. Το εν λόγω βίντεο έγινε viral, δείτε το παρακάτω:

Το μυστικό της για να μένει νέα

Η Δέσποινα Βανδή πάντως δεν κρύβει την ηλικία της, και δεν έχει λόγο. Σύντομα θα γίνει 55 ετών, ωστόσο διατηρεί ένα εντυπωσιακό κορμί κι αυτό γιατί πάντα πρόσεχε και συνεχίζει να προσέχει τον εαυτό της. Λόγω του επαγγέλματός της ο χορός και οι πρόβες σίγουρα παίζουν σημαντικό ρόλο και βοηθούν να διατηρείται σε άριστη φυσική κατάσταση, ωστόσο είναι κι άλλοι παράγοντες, οι οποίοι είναι ακόμη πιο σημαντικοί.

Γυμνάζεται δύο ώρες, έξι φορές την εβδομάδα, κυρίως τα πρωινά! Το κυκλικό πρόγραμμά γυμναστικής της Δέσποινας Βανδή περιλαμβάνει βάρη, TRX, μισή ώρα διάδρομο, pilates reformer, κοιλιακούς και ραχιαίους. Συχνά-πυκνά, όταν ο καιρός το επιτρέπει, της αρέσει να ασκείται κοντά στη θάλασσα με τον γυμναστή της κάνοντας τζόκινγκ, push-ups στην άμμο και ασκήσεις με βάρη στο νερό μέχρι τα γόνατα! Επιπλέον κάνει ασκήσεις στίβου, δίνοντας βάρος σε πόδια και χέρια.