Δημήτρης Παππάς – Άννα Μπεζάν: Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους και αντάλλαξαν τρυφερά φιλιά

Οι ευχές της Χριστίνας Παππά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Την απόλυτη ευτυχία ζουν τα τελευταία χρόνια ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν. Το ζευγάρι, που απέκτησε μία υπέροχη κόρη με το όνομα Χριστίνα-Νεκταρία, έχει τα γενέθλιά του σε κοντινές ημερομηνίες και γι' αυτό αποφάσισε να τα γιορτάσει μαζί!

Το μεγάλο πάρτι οργανώθηκε σε ένα από τα μαγαζιά που διαθέτει ο επιχειρηματίας στη Βουλιαγμένη. Ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν έδειχναν από την είσοδό τους πως είναι πραγματικά ερωτευμένοι και πως ήθελαν να χαρούν στο έπακρο την εν λόγω βραδιά, με λίγους και αγαπημένους φίλους.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Παππά για Άννα Μπεζάν: «Τη θεωρώ κόρη μου πλέον, είναι ένα ταλαιπωρημένο και άξιο κορίτσι»

Δημήτρης Παππάς, Άννα Μπεζάν

Οι καλεσμένοι του Δημήτρη Παππά και της Άννας Μπεζάν

Οι δύο εορτάζοντες υποδέχτηκαν μεταξύ άλλων την οικογενειακή τους φίλη και επιχειρηματία, Μαρία Καλάβρια, καθώς και τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη, γιο του λαϊκού τραγουδιστή, Γιώργου Μαργαρίτη, που συνεργάστηκε με την Άννα Μπεζάν στο J2US και από τότε έμειναν φίλοι. Θέση στη λίστα καλεσμένων είχε και η Δώρα Παντέλη, που επίσης συμμετείχε στο show του Alpha.

Άννα Μπεζάν, Χριστίνα Παππά, Μαρία Καλάβρια
Άννα Μπεζάν, Χριστίνα Παππά, Μαρία Καλάβρια
Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, Άννα Μπεζάν
Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, Άννα Μπεζάν

Ευχές από τη Χριστίνα Παππά

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και η μητέρα του επιχειρηματία, η Χριστίνα Παππά που δεν έχει κρύψει πόσο λατρεύει τον γιο της, αλλά και τη νύφη της, διαλύοντας κάθε στερεότυπο «κακιάς πεθεράς». Η επιχειρηματίας τούς ευχήθηκε και δημόσια, γράφοντας: «Σαν γυναίκα, νιώθω ότι το πιο σημαντικό δώρο που έχω κάνει στην ζωή μου είναι η γέννηση του γιου μου! Νιώθω τόσο υπερήφανη μητέρα, νιώθω τόση αγάπη και κάθε μέρα παίρνω δύναμη, ζήτω από την Παναγία να με έχει καλά , να είμαι πάντα δίπλα του! Δημήτρη μου Χρόνια πολλά Υγεία, Ευλογία, τύχη! Άννα μου Χρόνια πολλά! Να σας χαίρομαι! Να χαίρεστε την κόρη σας! Σας αγαπώ άπειρα! Χρόνια σας πολλά!»

Χριστίνα Παππά, Δημήτρης Παππάς, Άννα Μπεζάν
Χριστίνα Παππά, Δημήτρης Παππάς, Άννα Μπεζάν