Σμαράγδα Καρύδη: «Σκαφάτες» διακοπές με τον Θοδωρή Αθερίδη – Κοιτάζονται στα μάτια και λιώνουν ο ένας για τον άλλον

«Παπαγαλάκια σε μικρούτσικη κρουαζιέρα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/smaragda_karidi_official
Instagram/smaragda_karidi_official

Μετά από έναν χειμώνα γεμάτο προκλήσεις και επαγγελματικές υποχρεώσεις, ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη απολαμβάνουν επιτέλους τις καλοκαιρινές τους διακοπές μακριά από το άγχος και το τρέξιμο της καθημερινότητες.

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης αυτές τις μέρες περνούν στιγμές απόλυτης ξεκούρασης και ηρεμίας. Χαίρονται τη θάλασσα, τον καθαρό αέρα και ο ένας τον άλλον ενώ κάνουν βόλτες με σκάφος για δύο και χαλαρώνουν.

Δείτε επίσης: Σμαράγδα Καρύδη: "Κόβει" την ανάσα με το καλλίγραμμο κορμί της - Στη θάλασσα με μπορντό μπικίνι και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Το τρυφερό στιγμιότυπο του Θοδωρή Αθερίδη με τη Σμαράγδα Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο Instagram μερικές από αυτές τις όμορφες στιγμές. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, φαίνονται οι δυο τους να απολαμβάνουν τη βόλτα τους με βάρκα, χαμογελαστοί και χαλαροί, να κοιτάζονται στα μάτια με το τοπίο της θάλασσας να τους περιβάλλει.

«Παπαγαλάκια σε μικρούτσικη κρουαζιέρα με βάρκα», έγραψε η Σμαράγδα στη λεζάντα της ανάρτησής της, προσδίδοντας μια νότα παιχνιδιάρικης διάθεσης και χαράς στις διακοπές τους.

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια...

Η σχέση της Σμαράγδας Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη είναι μια κολώνια που κρατάει 20 χρόνια και δεν έχει ξεθυμάνει μέχρι σήμερα, αντίθετα όσο περνάει ο καιρός γίνεται ολοένα και περισσότερο έντονη. Εκείνη δηλώνει φανατική θαυμάστρια του συντρόφου της και εκείνος επίσης και δεν παραλείπουν να μιλάνε με μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον.

Τους ενώνει ο έρωτας και η καλή τους χημεία, που έχει γίνει πιο έντονη τώρα πια, περνώντας τα χρόνια, και τους χαρακτηρίζει το χιούμορ, τους δένει ο αλληλοσεβασμός και η αλληλοΰποστήριξη στα επαγγελματικά τους βήματα... Αντισυμβατικοί χαρακτήρες και μέχρι σήμερα αδιάφοροι – όχι όπως φαίνεται με την δέσμευση – για τον θεσμό του γάμου, το ζευγάρι συμβιώνει υπέροχα χωρίς να “πνίγει” ο ένας τον άλλον...

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια στην συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο “Ενώπιος ενωπίω” στην ερώτηση του δημοσιογράφου για την σχέση της με τον γάμο δήλωσε: «Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος. Δεν απορρίπτω τον θεσμό του γάμου. Δεν έχω βρει τον λόγο να κάνω γάμο. Η επισημοποίηση και η επισφράγιση ενός πράγματος θα φέρει μια μονιμότητα που θα με τρομάξει»