Σοφία Παθέκα: Με τους γιους της μετά την είδηση του χωρισμού, έπειτα από 21 χρόνια γάμου

Καμαρώνει στο πλευρό τους και δηλώνει Ελληνίδα μάνα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Σοφία Παθέκα και ο Λεωνίδας Παπασταύρου αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από 21 χρόνια γάμου, όπως αποκάλυψε με δημοσίευμά της η εφημερίδα Espresso. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυμνάστρια και ο θωρακοχειρουργός έχουν μπει σε τροχιά διαζυγίου δίχως επιστροφή, μετά από κρίση διαρκείας, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως σε αυτό το διάστημα δεν είχαν κάνει κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση.

Για χάρη των γιων της, ηλικίας 20 και 15 ετών, η Σοφία Παθέκα κράτησε την είδηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση μέχρι στιγμής. Ωστόσο οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τις λέξεις και έτσι αποφάσισε να δείξει πως βρίσκεται στο πλευρό τους, παρά τα όσα μπορεί να έχουν συμβεί στον γάμο της.

Η πρώτη ανάρτηση της Σοφίας Παθέκα μετά την είδηση του χωρισμού

Η Σοφία Παθέκα δημοσίευσε το απόγευμα της Τετάρτης μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με τους γιους της, Αλέξανδρο και Θάνο σε εστιατόριο. «Αγάπες μου πρωτεΐνη να φάμε, ζακέτα πήρατε;;;; Ελληνίδα μάνα» γράφει χιουμοριστικά η Σοφία Παθέκα, έχοντας στο πλευρό της τους άντρες της ζωής της.

Είναι προφανές πως η Σοφία Παθέκα έχει αφοσιωθεί απολύτως στα παιδιά της και οι δυο γιοι της αποτελούν για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητά της μετά το χωρισμό.