Έλενα Τσαγκρινού – Περιγράφει την καθημερινότητά της λίγο πριν γεννήσει: «Βρίσκομαι καθημερινά στο κρεβάτι για ώρες...»

Οι συσπάσεις και οι στιγμές πριν την... καταιγίδα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/elenatsagkrinou_official
Instagram/elenatsagkrinou_official

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή κάθε γυναίκας περνάει η Έλενα Τσαγκρινού, καθώς ετοιμάζεται να γεννήσει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Dj Stephan. Η τραγουδίστρια περιγράφει την καθημερινότητά της στην 34η εβδομάδα της εγκυμοσύνης, την οποία περνάει περιτριγυρισμένη από αγαπημένους ανθρώπους που της προσφέρουν γαλήνη.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, η Έλενα Τσαγκρινού θέλει να αποφύγει απρόοπτες συσπάσεις, ενώ παρακολουθεί στενά την πορεία της εγκυμοσύνης της, καθώς μπορεί να γεννήσει από μέρα σε μέρα. Παράλληλα ανέβασε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες από αυτή την περίοδο, με την φουσκωμένη κοιλίτσα της να πρωταγωνιστεί.

Δείτε επίσης: Έλενα Τσαγκρινού: Το τρυφερό βίντεο τη στιγμή που το μωρό της κλωτσάει - Η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πολύ

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι έτοιμη για το μαιευτήριο

«Παιδιά είμαι στο Do not Disturb mode τώρα που μιλάμε βρίσκομαι καθημερινά στο κρεβάτι για ώρες ώστε να αποφύγω απρόοπτες “συσπάσεις”, συνήθως κοιμάμαι και είπα να σας δείξω λίγο από την ζωή της ήρεμης Έλενας before the baby storm almost 34 weeks pregnant, πολύ λίγες μέρες μου απομένουν μέχρι να γεννήσω. Υπόσχομαι αν τα καταφέρω και φωτό με μαγιό και κοιλίτσα πριν φύγει», αναφέρει στη νέα της ανάρτηση η Έλενα Τσαγκρινού.

«Πήγα βόλτα στο λιμάνι, δουλειά στο στούντιο, εγώ με τη μαμά μου στο μαιευτήριο, μακριά μαλλιά, τρελαίνομαι για πράσινο και κήπο, αγαπημένο πρωινό εγκυμοσύνης και στην τελευταία φωτό τα δύο αγαπημένα μου πλάσματα παίζουν», συνεχίζει η Έλενα Τσαγκρινού και καταλήγει πως σύντομα θα κυκλοφορήσει νέο τραγούδι.