Φαίη Ζαφειράκου – Ο πρώην σύζυγός της, Ανδρέας Κομπόσης έκανε τραγούδι την περιπέτειά τους: «Μέχρι και ξύλο δέχομαι να φάω εγώ για σένα»

«Για διακοπές στην Κάρυστο, μωράκι μου αχάριστο»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Facebook/Andreas Kobossis
Facebook/Andreas Kobossis

Μετά τη χθεσινή αναστάτωση, με δημοσιεύματα που ήθελαν την ηθοποιό Φαίη Ζαφειράκου, να ασκεί βία σε βάρος του πρώην συζύγου της και συνθέτη, Ανδρέα Κομπόση, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κάρυστο, φαίνεται να ηρεμούν τα πνεύματα. Με κοινές τους δηλώσεις και οι δύο, καθώς και με φωτογραφίες στα social media, τονίζουν με κάθε τρόπο ότι δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσά τους και πως πλέον θέλουν να απολαύσουν την ηρεμία τους.

Σε συνέχεια όλων αυτών βέβαια, τον λόγο είχε η... μουσική. Όπως αποκάλυψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην εκπομπή «Summer’s Cool», μετά από επικοινωνία που είχε με τον Ανδρέα Κομπόση, ο συνθέτης και στιχουργός αποφάσισε να γράψει τραγούδι θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διακωμωδήσει την περιπέτεια που έζησε τις τελευταίες μέρες με την Φαίη Ζαφειράκου.

Δείτε επίσης: Φαίη Ζαφειράκου - «Σπάει» τη σιωπή της για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: «Έχω τρελαθεί...»

Αυτό είναι το τραγούδι που έγραψε για την Φαίη Ζαφειράκου ο Ανδρέας Κομπόσης

Το κομμάτι έχει τίτλο «Διακοπές στην Κάρυστο» και οι αναφορές στους στίχους για τα όσα πέρασαν στο χωριό της Εύβοιας είναι ξεκάθαρες. «Και αν καταλήξει σε χαμό αυτό εδώ το βράδυ, όλα θα σβήσουν μονομιάς με το γλυκό σου χάδι. Για διακοπές στην Κάρυστο, μωράκι μου αχάριστο. Μέχρι και ξύλο δέχομαι να φάω εγώ για σένα. Για διακοπές στην Κάρυστο, έλα μου αμακιγιάριστο, μωράκι μου αχάριστο, διακοπές στην Κάρυστο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο τραγούδι.

Ακούστε το στο βίντεο παρακάτω: