Μαρίνα Σπανού – Γιορτάζει η τραγουδίστρια και ο πατέρας της, Χρήστος Σπανός, της έκανε την πιο τρυφερή ευχή

Μπαμπάς και κόρη είναι πολύ δεμένοι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Έχει ανοίξει τα φτερά της και μπήκε δυνατά στο χώρο της ελληνικής μουσικής, ωστόσο στα μάτια του πατέρα της είναι πάντα το αγαπημένο του κορίτσι, που ομορφαίνει τον κόσμο του. Η Μαρίνα Σπανού έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή και ανάμεσα σε εκείνους που της ευχήθηκαν ολόψυχα ήταν ο Χρήστος Σπανός.

Ο ηθοποιός την καμαρώνει σε κάθε της βήμα, ενώ δήλωνε σίγουρος για την επιτυχία της, πολύ πριν εκείνη εμφανιστεί στο ευρύ κοινό. Μπορεί να τους χωρίζουν δύο δεκαετίες, ωστόσο ο Χρήστος Σπανός και Μαρίνα Σπανού έχουν χτίσει μια ξεχωριστή σχέση μπαμπά και κόρης, κάτι που φαίνεται από τις κατά καιρούς κοινές δημοσιεύσεις τους, αλλά και τις δηλώσεις τους.

Δείτε επίσης: Η Μαρίνα Σπανού είναι το παιδί ενός μεγάλου έρωτα: Η σχέση με τον πατέρα της, Χρήστο Σπανό και η διακριτική υποστήριξη από τη μητέρα της

Η αφιέρωση του Χρήστου Σπανού στη Μαρίνα Σπανού

«Αγάπη που μεγαλώνει κάθε μέρα. Αγάπη που με κάνει να θέλω να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Αγάπη που κάνει τα μάτια μου να βλέπουν τον κόσμο ομορφότερο. Χρόνια σου πολλά λατρεμένο μου πλάσμα, γλυκό μου χαμόγελο» έγραψε στην ανάρτηση του ο Χρήστος Σπανός. Στις φωτογραφίες βρίσκονται οικογενειακές τους στιγμές με την Μαρίνα Σπανού, με την οποία είναι αχώριστοι από την ημέρα που γεννήθηκε.

«Είναι καψούρα, είναι έρωτας. Όταν έρχεται το παιδί σου στη ζωή, αυτόματα σταματάς να είσαι το κέντρο του κόσμου και για μένα ευτυχώς έγινε σε μία καλή ηλικία, που απομυθοποίησα πολλά πράγματα. Κατάλαβα ότι η δουλειά μας είναι μεν πολύ σημαντική για να ζούμε και να βγάζουμε χρήματα, αλλά δεν είναι το Α και το Ω. Όταν γυρνούσα στο σπίτι και με είχε ανάγκη η μικρή, η αγκαλιά της και το χαμόγελό της δεν μπορούσε να συγκριθεί με τίποτα», έχει δηλώσει ο Χρήστος Σπανός για τη Μαρίνα Σπανού, πολύ πριν εκείνη συστηθεί μέσα από τη μουσική της.