O Αντώνης Ρέμος απαντάει εκ νέου για την υπόθεση φοροδιαφυγής: «Η αλήθεια στο τέλος πάντα λάμπει»

«Ποτέ δεν σας έχω κοροϊδέψει, δεν σας έχω πει ψέματα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στο στόχαστρο των ελεγκτικών αρχών για ξέπλυμα μαύρου χρήματος βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες ο Αντώνης Ρέμος, ενώ παρά την επιθυμία του να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η κατάσταση, αυτό μάλλον δεν πρόκειται να καταστεί δυνατό.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος ελέγχεται από τις αρμόδιες Αρχές για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και μη καταβολή χρεών, μετά από πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα, με το οποίο δεσμεύτηκε η κινητή και ακίνητη περιουσία του μέχρι το συγκεκριμένο ποσό.

Πηγές αναφέρουν ότι η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται ακόμα στο αρχικό της στάδιο, με αποτέλεσμα ο Αντώνης Ρέμος και οι άλλοι πιθανά εμπλεκόμενοι να μην αναμένεται να κληθούν για εξηγήσεις, πριν περάσουν μερικοί μήνες.

Δείτε επίσης: Αντώνης Ρέμος: Η εντολή που έδωσε στους δικηγόρους του για τα ΜΜΕ μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής - «Να μην...»

Η νέα απάντηση του Αντώνη Ρέμου

Στη συναυλία που έδωσε ο τραγουδιστής στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας (15/7) έστειλε εκ νέου ένα μήνυμα από τη σκηνή για την εν λόγω υπόθεση. Ο Αντώνης Ρέμος ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύει τίποτα απ' όσα ακούγονται και γράφονται.

«Θα τα πούμε όλα στην ώρα τους. Όλα στην ώρα τους. Αλλά να ξέρετε ένα πράγμα, ποτέ δεν σας έχω κοροϊδέψει, ποτέ δεν σας έχω πει ψέματα και αυτά που λέω, πραγματικά τα εννοώ. Κι αν κάποιοι θέλουν να με παρουσιάσουν σαν το τέρας που έχουν στην καρδιά και το μυαλό τους, αυτό το τέρας θα τους φάει, να το ξέρετε. Η αλήθεια στο τέλος πάντα λάμπει. Η αλήθεια είναι αυτή που βγαίνει πάντα στον αέρα», τόνισε ο Αντώνης Ρέμος απευθυνόμενος στο κοινό του, κλείνοντας τη συναυλία του, τραγουδώντας εκ νέου το κομμάτι του «Κλειστά τα στόματα».

Θυμίζουμε πως κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και στη συναυλία του στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Δείτε εδώ τι συνέβη.