Φαίη Μαυραγάνη: Όλη η αλήθεια - Γιατί ταξίδεψε Αμερική και που βρίσκεται ο Νίκος Μάνεσης

Τι συμβαίνει;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μάνεσης είναι μαζί από το 2004 και εκτός από τη Λυδία έχουν κι ένα γιο, τον Φώτη. Το ζευγάρι, από τα πιο διακριτικά του χώρου, έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια για το ήθος και την ευγένειά του.

Αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η Φαίη Μαυραγάνη βρίσκεται στην Αμερική ενώ ο Νίκος πίσω στην Ελλάδα. Γιατί;

Γιατί πολύ απλά οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον κράτησαν πίσω στην Ελλάδα να παρακολουθεί από το instagram το πόσο όμορφα περνά η σύζυγός του, η οποία αποφορτίζεται από όλα όσα συνέβησαν τη σεζόν που πέρασε κι ετοιμάζεται για το νέο της ξεκίνημα μιας και μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1, πάει ΣΚΑΙ στη θέση του Γιώργου Αυτιά (δείτε εδώ την ανακοίνωσή της)!

Οι αναρτήσεις της Φαίης Μαυραγάνη από την Αμερική

«Τρίτη φορά στο Seattle, μία με Λυδία, δύο με Φώτη, ο Νίκος δυστυχώς δεν έχει καταφέρει να ακολουθήσει σε ένα τόσο μακρινό ταξίδι. Μάλλον το λες σχεδόν στην άλλη άκρη του κόσμου, πάνω από Ευρώπη, Ατλαντικό, Γροιλανδία, Καναδά και άφιξη μετά από πολλές ώρες στην πόλη όπου γεννήθηκαν η Boing, η Αmazon, η Microsoft και τα Starbucks, λίγο πιο κάτω από την Αλάσκα. Ταξίδι όμορφο και συνάντηση ζωής κάθε φορά με τον αδελφό της μαμάς μου, τον αγαπημένο μου θείο Νίκο. Καύσωνα βρήκαμε και εκεί και σε καύσωνα επιστρέψαμε.», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και λίγο αργότερα άρχισε να "βομβαρδίζει" τον λογαριασμό της με ακόμα περισσότερες μαγευτικές φωτογραφίες


Να θυμίσουμε ότι ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι αποχωρεί οριστικά από το δελτίο ειδήσεων του Alpha όπου θα παραμείνει μόνο με την εκπομπή του «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».