Φωτεινή Ντεμίρη: Με κόκκινο κραγιόν και πλατύ χαμόγελο - Η δημόσια εμφάνισή της λίγο πριν την είδηση του χωρισμού της

Την "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Σα βόμβα έσκασε στην ελληνική showbiz ο χωρισμός της Φωτεινής Ντεμίρη με τον ηθοποιό Χάρη Γρηγορόπουλο. Το ζευγάρι μετά από 30 χρόνια κοινής πορεία δεν είναι πια μαζί, ωστόσο διατηρούν μια πάρα πολύ καλή σχέση σεβόμενοι τα παιδιά τους και τα όσα έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Η απόφασή τους φαίνεται πως ήταν από κοινού και απόλυτα συνειδητοποιημένη αφού έκαναν προσπάθειες να σώσουν την σχέση τους, κάτι το οποίο όμως δεν κατάφεραν.

Λίγο πριν κυκλοφορήσει η είδηση, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr "τσάκωσε" την ηθοποιό στη σκηνή του Κηποθεάτρου στου Παπάγου, καθώς πρωταγωνιστεί στην παράσταση «8 γυναίκες». Μετά το τέλος της, πόζαρε, μάλιστα αγκαλιασμένοι με την ομάδα. Φαινόταν άκρως ευτυχισμένη και ευχάριστη.

Η πρόσφατη εμφάνιση της Φωτεινής Ντεμίρη

Φωτεινή Ντεμίρη
Γιώτα Φέστα-Φωτεινή Ντεμίρη-Υρώ Μανέ

Φωτεινή Ντεμίρη χωρισμός
Γιώτα Φέστα-Φωτεινή Ντεμίρη-Υρώ Μανέ-Λαέρτης Μαλκότσης-Ευτυχία Μοσχάκη-Μαριαλένα Ροζάκη

Τι δήλωνε στο YOU για τον Χάρη Γρηγορόπουλο

Με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά του MEGA, «Το Ναυάγιο», η Φωτεινή Ντεμίρη είχε μιλήσει στο youweekly για την πορεία της μέχρι σήμερα, καθώς και για τη σχέση της με τον Χάρη Γρηγορόπουλο.

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός δεν είχε κρύψει τον θαυμασμό της για τον (πρώην πλέον) σύζυγό της και τόνιζε ότι μπορεί και οι δύο να έχουν τα ελαττώματά τους, αλλά είναι πολλά εκείνα που τους ενώνουν. Παράλληλα η Φωτεινή Ντεμίρη μιλούσε για την αγάπη του στη μουσική, καθώς και για τον γιο τους, που ακολουθεί στα βήματά τους.

undefined

Αν βάζατε τα θετικά και τα αρνητικά αυτής της δουλειάς σε μια ζυγαριά, προς τα πού θα έγερνε;

Μόνο στα θετικά, από τη στιγμή που συνεχίζω να την κάνω, την κάνει και ο γιος μου, ενώ αυτή μας ένωσε με τον άντρα μου. Πλέον είναι προέκταση της προσωπικότητάς μου και δεν θα μπορούσα να τη βλέπω αρνητικά, δεν θα το άντεχα.

Με τον σύζυγό σας, Χάρη Γρηγορόπουλο υπάρχει ακόμα θαυμασμός, αγάπη και εκτίμηση ανάμεσά σας;

Βέβαια. Κατ' αρχάς τον θαυμάζω που αγαπάει τόσο αυτή τη δουλειά, όσο την αγαπάω κι εγώ. Μπορεί να έχει χίλια ελαττώματα, αλλά είναι βαθιά καλλιτέχνης. Η αγάπη για όλες τις Τέχνες γενικότερα μας έχει ενώσει, πέρα απ' το θέατρο μιλάω και για την ζωγραφική ή για την μουσική. Ο Χάρης ειδικά μπορεί να σε τρελάνει με τη μουσική. (γελάει)

Αν ήταν χίλια τα ελαττώματα, όπως λέτε, θα κρατούσε τόσα χρόνια η σχέση σας;

Χίλια είναι! Και τα δικά του, και τα δικά μου, δεν λέω ότι είμαι ολόσωστη. Αλλά υπάρχουν και πολλά πράγματα που μας ενώνουν, που είναι πολύ σημαντικά.

Πιστεύατε ότι ένα ζευγάρι ηθοποιών θα κρατήσει τόσο;

Όταν ξεκινήσαμε τη σχέση μας δεν ξέραμε πού θα καταλήξει, το ένα έφερε τ' άλλο. Δεν βάζω πρόγραμμα στη ζωή μου, ούτε ο Χάρης. Δεν είναι μία ιδανική σχέση, αλλά πέρα απ' την αγάπη μας για την Τέχνη, μας αρέσει ακόμα να κάνουμε παρέα και ακόμα γελάμε μαζί.

Όταν ο γιος σας αποφάσισε να μπει στον ίδιο χώρο μ' εσάς, πώς αντιδράσατε;

Το δέχτηκα, γιατί έβλεπα ότι του ταίριαζε περισσότερο. Στην εφηβεία έλεγε ότι δεν θα γίνει ηθοποιός, όμως μία μάνα νιώθει το παιδί της... Μου είπε ότι θέλει να πάει σε ερασιτεχνικό θίασο, οπότε του πρότεινα να δώσει σε δραματική σχολή, βρήκαμε και έναν άνθρωπο για να τον προετοιμάσει, ώστε να κάνει αυτή τη δουλειά αν του αρέσει. Έτσι κι έγινε.

Φοβηθήκατε ποτέ μην πουν: «Είναι εδώ επειδή είναι γιος της Ντεμίρη και του Γρηγορόπουλου»;

Κατ' αρχάς στους θιάσους που πάει, δεν λέει ότι είναι γιος μας! (γέλια) Δεν θέλει να χρησιμοποιεί το όνομά μας, ακολουθεί τον δικό του δρόμο, πολλούς ανθρώπους με τους οποίους έχει συνεργαστεί μέχρι τώρα, δεν τους γνώριζα προσωπικά. Το μόνο κομμάτι που τον έχω βοηθήσει, είναι ότι του έχω δείξει από πού μπορεί να αντλήσει εφόδια για τη δουλειά του. Τίποτε άλλο.