Διπλό θανατικό: Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε τον χαμό δυο ηθοποιών

Η σπαρακτική ανάρτησή του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Σε βαρύ κλίμα ξημέρωσε η Τετάρτη 17/7 αφού πριν από λίγες ώρες ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στο οποίο μάλιστα είναι πολύ ενεργός, αποχαιρέτησε δυο φίλους του, δυο γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς που χάθηκαν.

Ο καθένας του άφησε το δικό του στίγμα στον χώρο...

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Δυο ακόμα ηθοποιοι μας εφυγαν αθόρυβα αυτες τις μέρες.. Η Ζετα Κονδυλη που υπηρετησε το Εθνικό μας Θεατρο πανω απο 20 χρόνια τις δεκαετιες 60 και 70 ως κορυφαια των χορων αρχαιου δραματος στις 8-7 κι επαιξε μονο σε μία ταινία και ο φιλος των νεανικών μου χρόνων Γιάννης Στρατακης στις 13-7 που τον γνωρισα ως μέλος του θιασου του αξεχαστου Δημήτρη Ποταμίτη κι αργοτερα μιας κι ειχε σπουδασει ψυχολογια εστραφη σε αυτό το επάγγελμα.. Καλό ταξιδι και στους 2 αγαπημενους συναδέλφους μας», έγραψε χαρακτηριστικά


Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως μόλις πριν από λίγες ημέρες ο Σπύρος Μπιμπίλας, ξανά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανακοίνωσε πως έφυγε από την ζωή ακόμη ένας συνάδελφός του, ένας ηθοποιός που χρόνια τώρα - 2 για την ακρίβεια - είχε έρθει αντιμέτωπος με αρκετές περιπέτειες υγείας και τελικά νικήθηκε... (δείτε εδώ την τότε ανάρτησή του και για ποιον ηθοποιό πρόκειται)

Εμείς ευχόμαστε με την σειρά μας, καλό παράδεισο.