Κατερίνα Καινούργιου - Με 4 λέξεις «δίκασε» σχολιαστή που είπε: «Κανόνισε να τον πρήξεις» για τον σύντροφό της

Δεν «μασάει» στα σχόλια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της διανύει η παρουσιάστρια του ALPHA, Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μετά από δυσκολίες που αντιμετώπισε στα προσωπικά της φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του επιχειρηματία, Παναγιώτη Κουτσουμπή. Η φιλία χρόνων που είχαν μετατράπηκε σε έναν έρωτα που αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις έχει "κουρνιάσει" σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Για δείπνο στο ξενοδοχείο - παλάτι Shangri La Paris με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή! Τι φόρεσε για να τον συνοδεύσει

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου σε σχόλιο

Εδώ και λίγα 24ωρα το ζευγάρι βρίσκεται στην πόλη του έρωτα και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media μοιράστηκαν κάποια πολύ όμορφα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Η ανάρτηση αυτή έφερε δεκάδες αντιδράσεις, ορισμένες εξ αυτών «φαρμακερές», η Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο δεν δίστασε να απαντήσει σε αντίστοιχο τόνο.

«Κανόνισε να του τα πρήξεις και αυτουνού με τις φωτογραφίες όλη την ώρα», έγραφε ένα από τα σχόλια που δέχθηκε κάτω από την ανάρτησή της με την Κατερίνα Καινούργιου να μην το αφήνει αναπάντητο και να γράφει: «Όχι ρε… Μείνε ήσυχη!».

Σχόλιο Κατερίνα Καινούργιου

Ο έρωτας την έχει ανανεώσει

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής του ΣΚΑΪ, Summer's Cool, ο Παναγιώτης Κουτσουμπής ήταν και στα γενέθλιά της Κατερίνας Καινούργιου, που ήταν την 1η μέρα του Μάη. Πλέον δεν κρύβονται - δείτε εδώ περισσότερα για εκείνον.

«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ερωτευμένη. Εγώ θα σας το επιβεβαιώσω. Ο σύντροφός της - και δεν το λέω τυχαία - το δίνω... Είναι μαζί! Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ και αυτό που ξέρω είναι μαζί. Μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, ο οποίος της έχει κλέψει την καρδιά και επειδή κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, δεν κρύβονται τα παιδιά, κάνουν και ταξίδια, εθεάθησαν πριν από λίγο καιρό στο καράβι για να πάνε στην Αίγινα. Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ήταν διαχυτικοί. Δεν κρυβόντουσαν. Υπήρχαν και αγκαλίτσες και τρυφερά ενσταντανέ», είπε χαρακτηριστικά η Μάρτζυ Λαζάρου.