Αλεξάνδρα Πασχαλίδου – Καλλονή η κόρη της παρουσιάστριας: Ασχολείται ενεργά με την υποκριτική

Στον Αργυρό μαζί με την αδερφή της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ζει μόνιμα στη Σουηδία, ωστόσο στις λίγες ημέρες που επισκέπτεται την Ελλάδα για διακοπές, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μας αποδεικνύει ότι στο DNA της βρίσκεται η μεσογειακή ομορφιά. Όπως φαίνεται αυτή δεν πέρασε μόνο στην αδερφή της, Δήμητρα Πασχαλίδου, αλλά και στην κόρη της, Μελίνα Λίντσγκογκ, που βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της σε νυχτερινή έξοδο.

Η 16χρονη Μελίνα τράβηξε πάνω της τα βλέμματα στην πρόσφατη επίσκεψη των τριών γυναικών στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι ήδη μία εντυπωσιακή κοπέλα, με τις φωτογραφίες να μην λένε ψέματα. Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου απέκτησε την μονάκριβη κόρη της με τον Σουηδό δημοσιογράφο, Γιόχαν Λίντσγκογκ.

Δείτε επίσης: Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Δεν είμασταν παντρεμένοι με τον πρώην σύντροφό μου δεν υπήρξε διαζύγιο» - "Έσπασε" τη σιωπή της για τον χωρισμό της

Εντυπωσίασε η κόρη της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου στις διακοπές τους

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έγινε γνωστότερη στο ελληνικό κοινό όταν είχε παρουσιάσει τη Eurovision, όμως αποφάσισε να επιστρέψει πάλι στη Σουηδία. Μαζί με την κόρη της επισκέπτονται κάθε χρόνο τη χώρα μας και δείχνουν πως δεν ξεχνούν τις ρίζες τους. Η νεαρή Μελίνα, που εντυπωσίασε στην πρόσφατη επίσκεψή τους στην Ελλάδα, έχει όνειρο να ακολουθήσει μία καριέρα στην υποκριτική. Μάλιστα φοιτά σε καλλιτεχνικό σχολείο και έχει εμφανιστεί σε σειρές της σουηδικής τηλεόρασης.

«Είναι δύσκολο το να περιγράψω πως νιώθω για το ένα και μοναδικό μου παιδί. Μοιάζει σαν χθες όταν τη θήλαζα και της τραγουδούσα κάθε βράδυ. Και τώρα την κοιτώ που είναι έφηβη, που κάνει τα δικά της σχέδια για το μέλλον, ζητώντας μου λίγο χώρο. Δεν θέλω χώρο. Θέλω να την έχω διαρκώς για μία ζωή στην αγκαλιά μου. Θέλω να είμαι δίπλα της, ακόμη και αν δεν θα είμαι σε λίγο το νούμερο ένα της ζωής της», έχει αναφέρει μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για την κόρη της.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου με κόρη
Αλεξάνδρα Πασχαλίδου με αδερφή και κόρη