Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Ξανά μαζί στα γενέθλια του πρωταγωνιστή

Η ηθοποιός τον απαθανάτισε με τον γιο τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μπορεί να αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, ωστόσο διατηρούν καλές σχέσεις και έχουν έναν πολύ σημαντικό λόγο. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη δεν είναι πια ζευγάρι, έπειτα από 4 χρόνια σχέσης, ωστόσο σε αυτό το διάστημα απέκτησαν έναν γιο, τον Αναστάση, που θα τους ενώνει για πάντα.

Με αφορμή τα γενέθλια του ηθοποιού, μάλιστα, το ζευγάρι γιόρτασε μαζί. Η Λένα Δροσάκη του τραγουδάει «Να ζήσεις μπαμπάκα» και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ενθαρρύνει τον μικρό του γιο να την ακολουθήσει στον ρυθμό.

Το στιγμιότυπο που μοιράστηκαν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη

Φυσικά δεν θα γινόταν να λείπει η πρώην σύζυγός του από τις χιλιάδες ευχές που δέχεται. Στο βίντεο που δημοσίευσε, με τη Λένα Δροσάκη να κρατάει την κάμερα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σβήνει τα κεράκια της τούρτας του, έχοντας δίπλα του τον πολυαγαπημένο του γιο.

Στη συνέχεια, μάλιστα, η Λένα Δροσάκη συνέχισε να απαθανατίζει μπαμπά και γιο, με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη να ανεβάζει μία υπέροχη φωτογραφία αγκαλιά με τον Αναστάση, από τον δικό της φακό.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο:

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τον γιο του

Τι δήλωνε η Λένα Δροσάκη για το διαζύγιό τους

Η ηθοποιός είχε μιλήσει πρόσφατα στην εκπομπή Δύο στις 10 για το διαζύγιό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

«Κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, όλη την ώρα ένιωθα ότι δεν θα τα καταφέρω. Αλλά αντλώ δύναμη από τον Αναστάση, τον γιο μου. Περνούσα τόσα πολλά εκείνη την περίοδο που δεν είχαν στο μυαλό μου ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο (ένα διαζύγιο) και ένιωθα απόγνωση, δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Έλεγα από μέσα μου "τι θέλετε να σας πω τώρα;". Πλέον προσπαθώ να με αγαπώ και να με συγχωρώ περισσότερο, γιατί κάνω κι εγώ πολλά λάθη. Κάποια στιγμή είχα σταματήσει να με αγαπάω. Εύχομαι να είμαι παρούσα σε κάθε στιγμή, σε κάθε λεπτό και να χαίρομαι στη στιγμή, ότι είμαι υγιής, το παιδί μου και η οικογένειά μου είναι καλά και ό,τι είναι να έρθει θα έρθει», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η Λένα Δροσάκη (δείτε εδώ το βίντεο)