Σπύρος Μπιμπίλας – Εξαπολύει «μύδρους» κατά του Βλαδίμηρου Κυριακίδη: «Κρίμα που κρίνει χωρίς να ψάξει!»

Οι δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία με τον «Δον Κιχώτη» ανά την Ελλάδα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης συνάντησε ραδιοφωνικά τον Γιώργο Κουβαρά στα Παραπολιτικά 90,1. Μέσα σε όλα, ο πρωταγωνιστής αναφέρθηκε σε όσους συναδέλφους του επιλέγουν να προσπαθήσουν να μπουν στο χώρο της πολιτικής. Τα όσα είπε ήταν λογικό να προκαλέσουν την αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα, βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην προέδρου του ΣΕΗ.

«Εγώ δεν θα έμπαινα, όμως είναι δικαίωμά τους να μπουν στην πολιτική. Από τη στιγμή που πιστεύουν ότι μπορούν να συνεισφέρουν στα κοινά, καλά κάνουν και μπαίνουν αλλά η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι κακώς κάνουν και μπαίνουν. Δεν συνεισφέρουν με τίποτα. Βεβαίως και βοήθησε τον πολιτισμό η Μελίνα Μερκούρη αλλά μιλάμε για μια απίστευτη προσωπικότητα με μια εγκυκλοπαιδική μόρφωση, δεν ήταν απλώς μια σταρ που αποφάσισε να γίνει πολιτικός», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για να έρθει η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα.

Δείτε επίσης: Σπύρος Μπιμπίλας κατά Σοφίας Βογιατζάκη: «Έχει την τύχη να πληρώνεται καλά! Τη νοιάζει πώς διάολε πληρώνονται οι νέοι ηθοποιοί;»

«Πυρά» από Σπύρο Μπιμπίλα στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

Την έντονη διαφωνία του εξέφρασε πριν από λίγη ώρα ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο Facebook. Διαβάζοντας την παραπάνω συνέντευξη, ο βουλευτής ανέφερε μεταξύ άλλων ότι όλα τα επαγγέλματα χρειάζονται, καθώς ότι οι προτάσεις των ηθοποιών μέσα στη Βουλή έχουν φέρει λύσεις σε διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

«Κρίμα που ένας τόσο σημαντικός συνάδελφος κρίνει χωρίς να ψάξει! Το σημαντικό πρόβλημα των ανέργων ηθοποιών με μπλοκάκι ή μελών ΑΜΚΕ λύθηκε μέσα από την βουλή με επίκαιρες ερωτήσεις και διαβουλεύσεις με υπουργούς και άλλα σοβαρά θέματα το ίδιο. Όλα τα επαγγέλματα χρειάζονται στην Βουλή», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.