Η Βέρα Μακρομαρίδου ξεκαθαρίζει για τον «διπλό» γάμο της και τον ρόλο του Γιώργου Καραμίχου

«Ήταν λίγο πάστορας, παρουσιαστής της βραδιάς»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες η Βέρα Μακρομαρίδου και ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης. Μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Summer’s cool, η ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον Σασμό ξεκαθάρισε τους λόγους πίσω από την δεύτερη τελετή στην παραλία, με... πάστορα τον Γιώργο Καραμίχο.

«Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο τον Απρίλιο και την Παρασκευή που μας πέρασε κάναμε ένα πάρτι για τους φίλους μας, γιατί ήταν μόνο οι οικογένειες στον πολιτικό. Θέλαμε για τις οικογένειές μας να γίνει κλειστά ο γάμος στο μαγαζί μας στην Καισαριανή, να είναι ήσυχα, να ξέρουμε τι τρώνε, πού κάθονται και μετά το πάρτι θέλαμε να είναι στην παραλία για τους φίλους μας, να πιούμε μέχρι το πρωί», δήλωσε αρχικά η Βέρα Μακρομαρίδου.

Δείτε επίσης: Παντρεύτηκαν ξανά: Με τζετ σκι η άφιξη της νύφης στην παραλία - Ο χορός του γαμπρού ημίγυμνος και το ξεσάλωμα στο γλέντι μέχρι το πρωί

Ο ρόλος του Γιώργου Καραμίχου στον γάμο της Βέρας Μακρομαρίδου και του Αλέξανδρου Παπατριανταφύλλου

«Ο Γιώργος Καραμίχος ήταν λίγο πάστορας, παρουσιαστής της βραδιάς», αποκάλυψε στη συνέχεια η Βέρα Μακρομαρίδου. Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός συνεργαζόταν με τον γαμπρό στη σειρά «Ήλιος», απ' την οποία και συστήθηκε στο ευρύ κοινό.

«Ο Αλέξανδρος δεν έγραψε τους όρκους του σε χαρτί, τους είχε σε κινητό, τι να του πω τώρα... Η πρόταση γάμου έγινε πέρσι στην Αίγινα χωρίς κότερο και μπαλόνια, ήμασταν εκεί το τριήμερο της Πρωτομαγιάς με ένα ζευγάρι φίλων, μου έκανε την πρόταση στο μπαλκόνι του δωματίου που μέναμε», ανέφερε η Βέρα Μακρομαρίδου, ενώ αποκάλυψε ότι την ανθοδέσμη έπιασε η ηθοποιός Μυρτώ Πανάγου.