Αθηνά Ωνάση – Αυτός είναι ο λόγος που δεν έρχεται στην Ελλάδα: «Φοβάται μην εκτεθεί»

Αποκαλύψεις για τη «χρυσή» κληρονόμο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μπορεί να κρατάει την καταγωγή της από την χώρα μας, ωστόσο η Αθηνά Ωνάση έχει δείξει επανειλημμένα πως δεν θέλει να διατηρήσει επαφές με την Ελλάδα, γι' αυτό και δεν την επισκέπτεται τόσο συχνά. Χαρακτηριστικό είναι πως πούλησε τον Σκορπιό, το νησί του παππού της, Αριστοτέλη Ωνάση, ενώ οποιαδήποτε επαφή της με τα ελληνικά δρώμενα αφορά μόνο στην αμύθητη περιουσία του.

Στην Ελλάδα, παρεμπιπτόντως, βρίσκεται ακόμα ένα απ' τα έξι Boeing που είχε αγοράσει ο αείμνηστος μεγιστάνας και έγινε τοποθεσία για μία φωτογράφιση με καλό σκοπό. Η Ναταλία Δραγούμη πόζαρε με την κόρη της, Κλειώ Ρόμπερτς, ενώ το αποτέλεσμα επιμελήθηκε ο στυλίστας Δημήτρης Γραμματικογιάννης. Μιλώντας αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τους λόγους για τους οποίους η Αθηνά Ωνάση έχει αποστασιοποιηθεί.

Δείτε επίσης: Αθηνά Ωνάση: Εργάζεται σε μεγάλο όμιλο σούπερ μάρκετ - Κατά πόσο έχει μειωθεί η περιουσία της

Η αποκάλυψη για την Αθηνά Ωνάση

Η κάμερα της εκπομπής Summer's Cool και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Μαύρου, βρέθηκαν στα παρασκήνια της φωτογράφισης και τον ρώτησαν για την «ηθική μόδα», καθώς και για την εμβληματική παρουσία του Ωνάση στον χώρο. «Λείπει ένας Ωνάσης σήμερα, υπάρχουν περιοχές σαν την Πάρο, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη που προάγουν μόδα, αλλά όχι ελληνικά brands», τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Γραμματικογιάννης.

Όσον αφορά την Αθηνά Ωνάση και τους λόγους που δεν έρχεται στη χώρα τόσο συχνά τα τελευταία χρόνια αποκάλυψε πως: «Γενικά τα παιδιά που έχουν επώνυμους γονείς έχουν φοβία να εκτεθούν. Νομίζω ότι η Αθηνά πάσχει από αυτό το σύνδρομο και είναι κατανοητός ο φόβος που τη διακατέχει».