Βασίλης Μπισμπίκης – Κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη Δέσποινα Βανδή: «Σε αγαπώ κορίτσι μου»

Ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/desp1navandi
Instagram/desp1navandi

Στο αγαπημένο τους νησί, και εκεί που σκοπεύουν να στεγάσουν μελλοντικά τον έρωτά τους, βρίσκονται τις τελευταίες μέρες ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή. Το ζευγάρι απολαμβάνει στιγμές για δύο, χωρίς πολυτέλειες και φασαρίες, έχοντας για αποκλειστική συντροφιά ο ένας τον άλλο.

Η Δέσποινα Βανδή ήταν εκείνη που «πρόδωσε» την παρουσία τους εκεί με ορισμένα τρυφερά στιγμιότυπα στο Instagram. «Αγαπάμε την Κρήτη και οι δυο πάρα πολύ! Μια ωραία παραλία ήσυχη ένα υπέροχο ταβερνάκι να τρως τον ντάκο σου και είσαι στον παράδεισο! Οι άνθρωποι εδώ στον άγιο-Γιώργη μια αγκαλιά κι ένα χαμόγελο! Τι τόπος και τι άνθρωποι σπουδαίοι!», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης, αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Βασίλη Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή

Αυτή η τρυφερή χειρονομία δεν έμεινε αναπάντητη. Λίγη ώρα μετά και ο Βασίλης Μπισμπίκης απαθανάτισε την Δέσποινα Βανδή να αγναντεύει τα νερά της Κρήτης και δημοσίευσε τη φωτογραφία της με μία δημόσια ερωτική εξομολόγηση. «Σε αγαπώ κορίτσι μου», της έγραψε.

Δέσποινα Βανδή

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει δηλώσει ανοιχτά πως σκοπεύει να μείνει μόνιμα στην Κρήτη, ενώ γι' αυτό το λόγο έχει αγοράσει ένα οικόπεδο που αναμένεται να στεγάσει τα επόμενα χρόνια της ζωής τους και τον έρωτά τους.

Η Δέσποινα Βανδή είχε δηλώσει πως είναι θετική στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Κρήτη με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Η Κρήτη είναι ένας τόπος που μπορώ και συντονίζομαι. Αγαπώ την κουλτούρα των Κρητικών, τον τρόπο που εκφράζονται, τον τρόπο που διασκεδάζουν και που θα σε πλησιάσουν. Έχω βαφτίσει τα δύο μου παιδιά στην Κρήτη, είναι ένας τόπος που για εμένα σημαίνει πολλά. Δεν ξέρω αν θα έμενα εκεί, αλλά σίγουρα θα μπορούσα να ζήσω ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου στην Κρήτη. Το σκέφτομαι, τώρα κάνει κάτι ο Βασίλης εκεί και θα είμαι στο νησί τα επόμενα χρόνια, πρώτα ο Θεός»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης: Τυλιγμένοι με ασορτί πετσέτες έφτιαχναν μεζεδάκια στο σπίτι που νοικιάζουν στην Κρήτη (Φωτογραφία)

Δέσποινα Βανδή: «Ήρθε η αγάπη μου» - Ο Βασίλης Μπισμπίκης πάει μαζί της στην Κρήτη και είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της

Βασίλης Μπισμπίκης: Κάνει αποτρίχωση προσώπου στα Εξάρχεια! (Φωτογραφία)

Βασίλης Μπισμπίκης: Δύσκολες ώρες - Τι συνέβη στον ηθοποιό λίγο μετά το περιστατικό με την Βανδή στην Τουρκία

Οι Έλληνες υποκλίνονται στην Δέσποινα Βανδή: «Πως τους πετσόκοψες μωρ Δέσποινα έτσι τους Τουρκαλάδες»

Δέσποινα Βανδή: Θερμό επεισόδιο σε συναυλία της στην Τουρκία - Την γιούχαραν, ενεπλάκη και η δήμαρχος του Τσεσμέ (Βίντεο)

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Ποζάρουν αγκαλιασμένοι σε παραλία της Κρήτης

Δέσποινα Βανδή: Έτσι έχει φλατ κοιλιά στα 54 - Τα μεγάλα μυστικά της για να μην ανεβαίνουν τα κιλά στη ζυγαριά