Στο νοσοκομείο πρώην ηθοποιός της Μουρμούρας - Τον δάγκωσε pitbull σε χέρια και κοιλιά (Φωτογραφίες)

Σήμερα θα ξεκινήσουμε γυρίσματα και για την σειρά Μάγισσα που έρχεται στον ΑΝΤ1

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο πρώην ηθοποιός της Μουρμούρας - Τον δάγκωσε pitbull σε χέρια και κοιλιά (Φωτογραφίες)

Συμμετείχε στην κορυφαία σειρά του ALPHA, Μην αρχίζεις την Μουρμούρα για έξι ολόκληρα χρόνια μέχρι και το 2023 που αποφάσισε να αποχωρήσει με την παρτενέρ του στη σειρά! Ο λόγος για τον ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη που βίωσε στιγμές τρόμου όταν ένα πιτ μπουλ του επιτέθηκε στη μέση του δρόμου!

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε το σκυλί τον δάγκωσε στο χέρι και την κοιλιά! Στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μάλιστα, δημοσίευσε κάποια stories στα οποία εξήγησε ακριβώς τι έγινε και ζήτησε συμβουλές για το ποια είναι η νομική διαδικασία.

Η ανάρτηση του Σπύρου Χατζηαγγελάκη

«Σήμερα ξεκινούσα θεωρητικά τα γυρίσματά μου στη Μάγισσα, όμως η μοίρα είχε διαφορετική άποψη για αυτό. Κατέληξα στο νοσοκομείο με δαγκώματα και στα δύο χέρια και στην κοιλιά από σκύλο

Κάνω αυτό το βίντεο, γιατί ήθελα να πω ότι η κυρία που είχε αυτό το pitbull που με δάγκωσε εξαφανίστηκε αμέσως. Δεν ξέρω αν γίνεται να κάνεις μήνυση, δεν ξέρω ποια είναι η διαδικασία.

«Ήταν επί της Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής. Το είδα στο δρόμο μόνο του και σταμάτησα δεξιά. Έχω δύο σκυλιά στο σπίτι οπότε ξέρω πράγματα. Τη στιγμή που το πλησίασα η κυρία μου φώναξε “φύγε δαγκώνει” και εκεί μου επιτέθηκε. Πήδηξε πάνω μου και με δάγκωσε στην κοιλιά, άρχισα να φωνάζω, κρύφτηκα σε ένα περίπτερο. Μέχρι να βγω από το περίπτερο η κυρία είχε εξαφανιστεί», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός!