Φαίη Ζαφειράκου: Τι κάνει και πως είναι σήμερα η «Μαρία» από την σειρά Αγάπης Μαχαιριά - Το παρελθόν της

Το όνομά της ήρθε στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες κι όχι για καλό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φαίη Ζαφειράκου: Τι κάνει και πως είναι σήμερα η «Μαρία» από την σειρά Αγάπης Μαχαιριά - Το παρελθόν της

Σα βόμβα έσκασε η είδηση το πρωί της Τρίτης 16/7 ότι η γνωστή σε όλους ηθοποιός Φαίη Ζαφειράκου συνελήφθη για ξυλοδαρμό του συζύγου της (δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες) ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος το διέψευσε δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία στα social media (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Με αφορμή το περιστατικό αυτό, λοιπόν, πάμε να μάθουμε που βρίσκεται και με τι ασχολείται σήμερα η ηθοποιός που είχε ενσαρκώσει με τεράστια επιτυχία το ρόλο της Μαρίας στην κορυφαία σειρά Αγάπης Μαχαιριά, με τον Κώστα Σόμμερ!

Ποια είναι η Φαίη Ζαφειράκου

Φαίη Ζαφειράκου
14-06-2007 Εγκαίνια Oxygen του Κώστα Σόμμερ.Φαίη Ζαφειράκου

Η Φαίη Ζαφειράκου γεννήθηκε το 1986 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός, απόφοιτη της δραματικής σχολής Τράγκα. Έγινε γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Της αγάπης μαχαιριά» στην οποία πρωταγωνιστούσε ως «Μαρία» στο πλευρό του Κώστα Σόμμερ από τον Ιανουάριο του 2006 έως τον Ιούνιο του 2007.

Έχουν περάσει 18 χρόνια από την συμμετοχή της στη σειρά κι ενώ δέχτηκε κάποιες προτάσεις, αποφάσισε να ασχοληθεί με άλλη δουλειά προκειμένου να καλύπτει τα καθημερινά της έξοδα και κάπως έτσι «εξαφανίστηκε» από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ευαγγελία Αραβανή-Φαίη Ζαφειράκου
21-07-2008 Shisha.Πάρτυ Ευαγγελίας Αραβανή.Ευαγγελία Αραβανή-Φαίη Ζαφειράκου

«Δεν έφυγα επειδή με έφθειρε η αναγνωρισιμότητα, παρότι την εποχή του σίριαλ «Της αγάπης μαχαιριά» ήταν ένα σοκ. Ο λόγος που έφυγα ήταν ότι όλο αυτό με κούρασε λίγο. Εκείνη την εποχή, το 2007, που ήμουν στο peak της καριέρας μου, πέθανε κι ο μπαμπάς μου, δεν μπορούσα να τα κάνω όλα μαζί. Όσο ήμουν έγκυος έκανα λίγα πράγματα, γιατί είχα προβλήματα στην εγκυμοσύνη. Πήγα να χάσω το μωρό όταν ήταν πέντε μηνών» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της

Πέρα από την υποκριτική, η Φαίη έχει σπουδάσει και Γερμανική Φιλολογία και σήμερα είναι εκπαιδευτικός και διδάσκει θεατρολογία σε σχολεία της μέσης εκπαίδευσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε παλαιότερες συνεντεύξεις της έχει δηλώσει πως είναι υιοθετημένη από 6 μηνών αλλά δέχτηκε τόση αγάπη από την οικογένεια της που ποτέ δεν την πείραξε. Πριν γίνει ηθοποιός δούλευε σε μια στατιστική υπηρεσία αλλά και ως baby sitter.

Ο γάμος, η γέννηση του παιδιού της και ο χωρισμός

Ήταν το 2013, όταν η Φαίη Ζαφειράκου ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου της Κηφισιάς, για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον Ανδρέα Κομπόση. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε με ελάχιστους καλεσμένους ενώ ένα χρόνο πριν και πιο συγκεκριμένα το 2012 καλωσόρισαν στον κόσμο τον γιο του, Νικόλα. Το ζευγάρι είχε συναντηθεί πρώτη φορά στο Ναύπλιο (τόπο καταγωγής του Καμπόση) και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.

Δυο χρόνια μετά βέβαια και πιο συγκεκριμένα το 2015 το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Όπως έγινε τότε γνωστό προσπάθησαν να σώσουν τη σχέση τους, όμως τελικά δεν τα κατάφεραν.

«Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με τον Ανδρέα. Συζητάμε πολλά πράγματα μαζί. Πρέπει να κρατάμε τις ισορροπίες γιατί έχουμε ένα παιδί» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ενώ όσον αφορά την σχέση που είχε τότε με τη νυν σύντροφο του Ανδρέα: «Είμαστε μια χαρά δεν έχει τύχει να βγούμε όλοι μαζί φιλικά, ξέρω όμως πως είναι πολύ καλό κορίτσι».

Λίγο αργότερα, είχε αποκαλύψει πως είναι ξανά ερωτευμένη χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητα του νέου της έρωτα!

Η σημερινή εικόνα της Φαίης

Φαίη Ζαφειράκου πως είναι σήμερα
Η Φαίη Ζαφειράκου με τον πρώην σύζυγό της, Ανδρέα Κομπόση