Κατερίνα Καινούργιου: Για δείπνο στο ξενοδοχείο - παλάτι Shangri La Paris με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή! Τι φόρεσε για να τον συνοδεύσει

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο αποτέλεσε κάποτε κατοικία του Πρίγκιπα Ρολάνδου Βοναπάρτη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της φαίνεται πως διανύει η παρουσιάστρια του ALPHA, Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μετά από δυσκολίες που αντιμετώπισε στα προσωπικά της φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του επιχειρηματία, Παναγιώτη Κουτσουμπή. Η φιλία χρόνων που είχαν μετατράπηκε σε έναν έρωτα που αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις έχει "κουρνιάσει" σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Εδώ και λίγα 24ωρα το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz βρίσκεται στην πόλη του έρωτα και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media μοιράστηκαν κάποια πολύ όμορφα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Σε ένα από αυτά φαίνεται η παρουσιάστρια να ποζάρει στον φακό του επιχειρηματία με μια υπέροχη πράσινη τουαλέτα.

Ερωτευμένοι στο Παρίσι Παναγιώτης Κουτσουμπής και Κατερίνα Καινούργιου

Το ζευγάρι πριν το ταξίδι του αυτό παραθέρισε στην Πάρο (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Παναγιώτης Κουτσουμπής Κατερίνα Καινούργιου

Παναγιώτης Κουτσουμπής

Κατερίνα Καινούργιου ηλικία

Κατερίνα Καινούργιου χωρισμός

Αξίζει να σημειωθεί πως το Shangri-La Hotel, Paris βρίσκεται απέναντι από τον Σηκουάνα και έχει θέα στον Πύργο του Άιφελ. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο-παλάτι που αποτέλεσε κάποτε κατοικία του Πρίγκιπα Ρολάνδου Βοναπάρτη και σήμερα χαρακτηρίζεται ως ιστορικό μνημείο της Γαλλίας. Το κατάλυμα συνδυάζει την ασιατική φιλοξενία με τη γαλλική τέχνη του ζην. Διαθέτει εσωτερική πισίνα, σπα και 2 εστιατόρια, ένα από τα οποία έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin. Η Πλατεία Τροκαντερό βρίσκεται 500μ. μακριά.

Κάποια από τα δωμάτια και τις σουίτες του Shangri-La Hotel, Paris προσφέρουν μοναδική, εκπληκτική θέα στον Πύργο του Άιφελ. Εκτός από τις signature σουίτες, όλες οι μονάδες είναι διακοσμημένες στις αποχρώσεις του μπλε, του λευκού και του εκρού, σε μια μίξη της ασιατικής και της ευρωπαϊκής αυτοκρατορικής αισθητικής. Κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει ξεχωριστό σαλόνι με επιφάνεια εργασίας και μαρμάρινο μπάνιο με θερμαινόμενο δάπεδο, ξεχωριστή μπανιέρα και ντους ψιλής βροχής, καθώς και προϊόντα περιποίησης Guerlain. Τα δωμάτια και οι σουίτες έχουν ειδικά κατασκευασμένα έπιπλα με κρυστάλλινο φινίρισμα. Παρέχονται ακόμη τηλεόραση επίπεδης οθόνης με κινηματογραφικά κανάλια του ξενοδοχείου, βάση σύνδεσης για iPod και θυρίδα ασφαλείας μεγέθους φορητού υπολογιστή.

Τα 2 εστιατόρια υπό την επίβλεψη του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ Κριστόφ Μορέ προτείνουν γαλλική και ασιατική κουζίνα. Το ένα από αυτά είναι το μοναδικό κινεζικό εστιατόριο στη Γαλλία με αστέρι Michelin, το «Le Shang Palace». Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο στην τραπεζαρία με τη γυάλινη οροφή.

Κατερίνα Καινούργιου σχέση

Κατερίνα Καινούργιου