Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Εντελώς αμακιγιάριστη με ολόλευκο φόρεμα σε ταβέρνα στα Κύθηρα - Έμοιαζε με μικρό κοριτσάκι

Το χρυσό ρολόι στο χέρι της έκλεψε τις εντυπώσεις

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Εντελώς αμακιγιάριστη με ολόλευκο φόρεμα σε ταβέρνα στα Κύθηρα - Έμοιαζε με μικρό κοριτσάκι

Λίγο μετά το φινάλε της εκπομπής της στην ΕΡΤ, Στούντιο 4, κι αφού δεν έχει να αγχώνεται για το επαγγελματικό της μέλλον αφού θα συνεχίσει εκεί τον Σεπτέμβρη, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πήρε το πρώτο πλοίο και βρέθηκε στο αγαπημένο της νησί, τα Κύθηρα.

Η παρουσιάστρια πιο λαμπερή από ποτέ, περνά ξέγνοιαστες στιγμές με την παρέα της κάνοντας ένα διάλειμμα - που τόσο χρειαζόταν - από την καθημερινότητα και την ρουτίνα της Αθήνας. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, μάλιστα, στο instagram μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στην τελευταία της ανάρτηση, φαίνεται χαμογελαστή, γεμάτη ευτυχία και γαλήνη. Αμέριμνη, με φίλους σε ταβέρνα - όπως γράφει - αμακιγιάριστη και απλή. Επειδή το επάγγελμά της απαιτεί έντονο βάψιμο - αν και η συγκεκριμένη δεν βάφεται ποτέ τόσο έντονα - στην καθημερινότητά της η Νάνσυ αποφεύγει να βάζει το οτιδήποτε πάνω στο πρόσωπό της. Ίσως αυτό είναι και το μυστικό της για το πως διατηρεί λαμπερή την επιδερμίδα της.

Η ανάρτηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

«Τραπέζια, φίλοι, νυχτερινές κουβέντες που δεν τελειώνουν πουθενά, φατουράδες και αρμπαροριζες με πάγο. Τα Κυθηρα μου», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της ΕΡΤ.


Το πραγματικό της όνομα πριν αποφασίσει να το αλλάξει

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια λίγο καιρό πριν στην εκπομπή της, αναφέροντας πως το όνομα με το οποίο έχει γίνει ευρέως γνωστή αποτελεί δική της επιλογή και όχι των γονιών της.

Πιο αναλυτικά, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μπορεί να είναι βαπτισμένη ως ''Αναστασία'', ωστόσο η παρουσιάστρια μέχρι την εφηβεία της λεγόταν ''Νατάσα''. Η ίδια στη συνέχεια της ζωής της αποφάσισε να αλλάξει το όνομα της και να λέγεται έτσι όπως τη γνωρίζουν οι περισσότεροι σήμερα, Νάνσυ.

«Σε κανέναν δεν αρέσει όταν είμαστε μικροί το όνομά μας. Και εγώ το άλλαξα, στα 13-14 το άλλαξα. Αυτοδιάθεση. Τώρα ξέρω ποιοι με ξέρουν πριν από τα 13 και ποιοι από μετά. Το υπολογίζω. Το Νατάσα είναι Καλαμαριά», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.