Κέλλυ Κελεκίδου: Αυτός είναι ο κούκλος γιος της με τον Νίκο Κουρκούλη – Σπάνια φωτογραφία μαζί του

Ο 15χρονος Ραφαήλ τη συνοδεύει σε όλα τα ταξίδια της ζωής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Διακριτική στάση σε ό,τι αφορά την οικογενειακή τους ζωή έχουν επιλέξει να κρατήσουν ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου. Έχουν αποκτήσει έναν γιο και μία κόρη, τον Ραφαήλ και την Ελπινίκη, ωστόσο και οι δύο έχουν επιλέξει να μην μοιράζονται φωτογραφίες μαζί τους, θέλοντας έτσι να προστατέψουν την ιδιωτικότητά τους.

Η εξαίρεση που... επιβεβαιώνει τον κανόνα ήρθε πριν από λίγες ώρες, από τη Ρουμανία. Η Κέλλυ Κελεκίδου βρίσκεται μαζί με τον γιο της στην αρχαιότερη πόλη της χώρας, απ' όπου και απαθανάτισε ένα σπάνιο στιγμιότυπο μαζί του.

Η φωτογραφία που μοιράστηκε η Κέλλυ Κελεκίδου με τον γιο της

Προφανώς έκρυψε το πρόσωπό του, για τους λόγους που προαναφέραμε, αλλά ο 15χρονος έκλεψε την παράσταση. Η Κέλλυ Κελεκίδου φωτογραφήθηκε με τον Ραφαήλ, με φόντο την Κωνστάντζα, και δήλωσε ευγνώμων για αυτό το ταξίδι, καθώς και για πολλά άλλα που έχει κάνει παρέα μαζί του.

«Σε όλα τα ταξίδια της ζωής μαζί… Σ' αγαπώ, ζωή μου, τα πάντα μου», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης η Κέλλυ Κελεκίδου, που δεν κρύβει την αδυναμία της για τον γιο της. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

Η αποκάλυψη για το γάμο της με το Νίκο Κουρκούλη

«Ο γάμος είναι ένας διαρκής αγώνας και όταν σταματάει αυτός ο αγώνας, νομίζω ότι σταματάνε πολλά πράγματα μέσα στη σχέση. Όταν είσαι με τον άλλον 20 χρόνια υπάρχουν πολλές στιγμές, που έρχεσαι και λες φτάνει, δεν μπορώ. Νομίζω όμως ότι όταν υπάρχει αγάπη και ό,τι και να συμβεί η αγάπη είναι ο παρονομαστής. Έχουμε δύο υπέροχα παιδιά, σέβομαι πάντα τις επιλογές του Νίκου, σέβεται και ο Νίκος τις δικές μου. Οπότε όταν υπάρχει ο παρονομαστής με τη λέξη αγάπη και σεβασμός εκεί νομίζω ότι πάντα θα βρεις μια δικλείδα για να μπορείς να ξεπεράσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα», έχει δηλώσει η Κέλλυ Κελεκίδου (δείτε εδώ το βίντεο)