«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Η «Βουλίτσα» το έριξε έξω, ενώ παιζόταν το τελευταίο επεισόδιο!

Πού συνάντησε ο φακός την Ελένη Κοκκίδου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Θωμάς Δασκαλάκης
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Θωμάς Δασκαλάκης

«Αυλαία» έριξε για τελευταία φορά χθες (14/7) το βράδυ η κωμική σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μετά από 11 συνεχόμενες σεζόν προβολής και μεγάλη επιτυχία. Οι ηθοποιοί αποχαιρέτησαν συγκινημένοι όσα έζησαν αυτό το διάστημα, καθώς δεν αγαπήθηκαν μόνο από το κοινό, αλλά και το κλίμα μεταξύ τους ήταν άψογο.

Η Ελένη Κοκκίδου, γνωστή και ως «Βουλίτσα» στη σειρά, εμφανιζόταν στα πλάνα που προβλήθηκαν χθες, ωστόσο δεν βρέθηκε μπροστά από την οθόνη για το τελευταίο επεισόδιο. Ο φακός τη συνάντησε στη συναυλία της αγαπημένης της φίλης, Τάνιας Τσανακλίδου, την οποία και επέλεξε να παρακολουθήσει αντί για τη «Μουρμούρα» το βράδυ της Κυριακής.

Δείτε επίσης: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα - Η Άννη Θεοχάρη αποχαιρετά το ρόλο της: «Από την πρώτη στιγμή ένιωσα...»

Τάνια Τσανακλίδου

Οι φωτογραφίες της «Βουλίτσας» την ώρα που παιζόταν το φινάλε της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πραγματοποίησε χθες το βράδυ μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο με τίτλο «50 καλοκαίρια και χειμώνες», γιορτάζοντας την εντυπωσιακή της καριέρα. Η Ελένη Κοκκίδου ήταν εκεί για να την απολαύσει και να τη χειροκροτήσει θερμά για τις ερμηνείες της.

Και δεν ήταν η μόνη. Η συναυλία ήταν sold out και η Τάνια Τσανακλίδου αποθεώθηκε από το κοινό που βρέθηκε στο Αρχαίο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Μαζί της στη σκηνή βρέθηκε και ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος επίσης καταχειροκροτήθηκε. Μετά το τέλος της συναυλίας, η Ελένη Κοκκίδου πόζαρε μαζί με την ερμηνεύτρια στα παρασκήνια.

Τάνια Τσανακλίδου Ελένη Κοκκίδου