Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Ποζάρουν αγκαλιασμένοι σε παραλία της Κρήτης

Ξέγνοιαστες στιγμές για το ζευγάρι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/desp1navandi
Instagram/desp1navandi

Στην όμορφη Κρήτη απολαμβάνουν τις διακοπές τους η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Το ζευγάρι έχει απαρνηθεί την φασαρία και την πολυτέλεια, δηλώνοντας ανοιχτά πως δεν χρειάζεται τίποτα άλλο παρά μια ειδυλλιακή παραλία και ο ένας τον άλλον. Αυτές οι μέρες περνούν χαλαρώνοντας στην αμμουδιά, με μια απλή πετσέτα στρωμένη στην καυτή άμμο, απολαμβάνοντας την απλότητα και τη φυσική ομορφιά του νησιού.

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει δηλώσει ανοιχτά πως σκοπεύει να μείνει μόνιμα στην Κρήτη, ενώ γι' αυτό το λόγο έχει αγοράσει ένα οικόπεδο που αναμένεται να στεγάσει τα επόμενα χρόνια της ζωής τους και τον έρωτά τους. Από την άλλη, όταν ρωτήθηκε σχετικά και η Δέσποινα Βανδή παραδέχτηκε πως θα βρίσκεται εκεί τα επόμενα χρόνια -προφανώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή: «Βαραίνεις όταν δεν περνάς καλά!» - Οι αποκαλύψεις για το παρελθόν της, τις αλλαγές στην εμφάνισή της και την ψυχοθεραπεία

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης

Το στιγμιότυπο που μοιράστηκαν αγκαλιασμένοι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης

Μέχρι τα τέλη Ιουλίου, όταν θα ξεκινήσουν πάλι τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν τη στιγμή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας για συντροφιά αποκλειστικά ο ένας τον άλλο.

Η Κρήτη, με τις ατελείωτες παραλίες της και την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά, γίνεται το ιδανικό σκηνικό για τις διακοπές τους, με το ζευγάρι να ανεβάζει φωτογραφίες από εκεί και να δείχνει πως εύχεται να... παγώσει ο χρόνος εκεί.

«Αγαπάμε την Κρήτη και οι δυο πάρα πολύ! Μια ωραία παραλία ήσυχη ένα υπέροχο ταβερνάκι να τρως τον ντάκο σου και είσαι στον παράδεισο! Οι άνθρωποι εδώ στον άγιο-Γιωργη μια αγκαλιά κι ένα χαμόγελο! Τι τόπος και τι άνθρωποι σπουδαίοι!», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης η Δέσποινα Βανδή, ενώ δέχεται τα πειράγματα του Βασίλη Μπισμπίκη. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε η τραγουδίστρια: