O γιος του Γιώργου Μανίκα σε ρόλο έκπληξη! Η εμφάνιση σε νέα τηλεοπτική σειρά και τα γυρίσματα

Δείτε βίντεο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ένα νέο ξεκίνημα ετοιμάζεται να κάνει ο Αντρέας Γεωργίου με τη σειρά, «Ταμπού», που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εντατικά γυρίσματα. Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν ο Μέμος Μπεγνής, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και η Κατερίνα Μισιχρόνη, με νέους και ταλαντούχους ηθοποιούς να συμπληρώνουν το καστ.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε, ωστόσο είναι πως στη σειρά μπαίνει και ο γιος του Γιώργου Μανίκα. Ο περήφανος μπαμπάς ανέβασε φωτογραφίες μαζί με τον Αντρέα Γεωργίου, και από τα γυρίσματα του «Ταμπού», δίνοντας έτσι... spoiler για το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Άγγελου Ιωάννη.

Δείτε επίσης: «Νιώθω σαν να έγινα δεύτερη φορά μπαμπάς!!!» - Η πρώτη ανάρτηση του νονού, Γιώργου Μανίκα, μετά τη βάφτιση του νουνίτο

Γιώργος Μανίκας Αντρέας Γεωργίου

Τα backstage video του Γιώργου Μανίκα

Ο Άγγελος Ιωάννης δέχεται τις οδηγίες του Αντρέα Γεωργίου και ο Γιώργος Μανίκας έχει ήδη ξεκινήσει να καταγράφει τα πρώτα βήματα του γιου του στη μικρή οθόνη. Μπορεί να έχει εμφανιστεί στο πλευρό του σε δημόσιες εμφανίσεις και πασαρέλες, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη φορά που ο γιος του αναλαμβάνει δικό του ρόλο, μακριά από τον πατέρα του.

Ο γιος του Γιώργου Μανίκα θα παίζει στο «Ταμπού» που έρχεται το φθινόπωρο μέσα από την συχνότητα του Mega. Η νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου έχει έντονο αστυνομικό και ερωτικό στοιχείο με καμβά φυσικά την πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων. Με φόντο ένα ανεξήγητο έγκλημα, οι πρωταγωνιστές της σειράς θα κληθούν να έρθουν αντιμέτωποι με τα πιο σκοτεινά τους μυστικά.

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από μια οικογένεια 4 αδερφών και το Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, όπου φοιτά μια μεγάλη ομάδα νέων φοιτητών που θα διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του γιου του Γιώργου Μανίκα, Άγγελου Ιωάννη: