Τόνι Σφήνος: Σχολιάζει την υπόθεση Ρέμου και τον... «μέτριο παρουσιαστή» Θάνο Κιούση

Απολαυστικός ο performer

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Τόνι Σφήνος: Σχολιάζει την υπόθεση Ρέμου και τον... «μέτριο παρουσιαστή» Θάνο Κιούση

Τον τελευταίο χρόνο είχε δώσει μεγαλύτερη έμφαση στον... πραγματικό του εαυτό και τον άνθρωπο πίσω από την «περούκα». Ο Τόνι Σφήνος, ωστόσο, επέστρεψε στον χαρακτήρα που τόσο αγαπήθηκε και μίλησε στην κάμερα του Summer’s Cool για το alter ego του, χαρακτηρίζοντας «μέτριο» τον Θάνο Κιούση στο 5×5. Παράλληλα αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον και στην υπόθεση φοροδιαφυγής του Αντώνη Ρέμου.

«Δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ, εκεί γίνεται χαβαλές, εγώ θέλω να απαντάω σε ερωτήσεις. Ο παρουσιαστής είναι λίγο καλύτερος από ό,τι έχει ξεκινήσει, έχει ξεμουδιάσει λίγο, έχει δρόμο μπροστά του να γίνει καλός, είναι μέτριος. Απορώ πώς τα κατάφερε και ανανέωσε. Μπράβο του, ο χρόνος θα δείξει», δήλωσε αρχικά ο Τόνι Σφήνος.

Δείτε επίσης: Θάνος Κιούσης: Σπάνια νυχτερινή έξοδος με την 27χρονη σύζυγό του - Με σατέν κορσέ και κόκκινες γυαλιστερές γόβες στην αγκαλιά του

Ο Τόνι Σφήνος για το τηλεοπτικό του μέλλον

Στη συνέχεια έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Γιώργο Θαναηλάκη, που αναλαμβάνει το Deal, ενώ αποκάλυψε ότι μπορεί να τον δούμε και από νέο πόστο στην τηλεόραση και όχι απαραίτητα στο κανάλι με το οποίο συνεργάζεται αυτή την περίοδο. «Τον Τόνι Σφήνο θα τον βλέπουμε τηλεοπτικά, κάτι συζητιέται, θα ήθελα να κάνω κάτι καινούργιο. Ο Τόνι είναι ελεύθερο πουλί μπορεί να πάει όπου θέλει», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά την υπόθεση φοροδιαφυγής που δημοσιοποιήθηκε τις τελευταίες μέρες και εμπλέκει το όνομα του Αντώνη Ρέμου, ο Τόνι Σφήνος δήλωσε πως: «Με τον Αντώνη δεν έχω επικοινωνήσει, δεν είμαστε φίλοι αλλά ελπίζω να βρεθεί μια σωστή και καλή λύση και όλα να έρθουν στη θέση τους. Πιστεύω θα γίνει αυτό και η δικαιοσύνη είναι αμερόληπτη».