Κατερίνα Τσάβαλου: Χαμογελάει διάπλατα μετά το διαζύγιο από τον Δημήτρη Στεργίου

Η ηθοποιός στέλνει το πρώτο της μήνυμα όλο νόημα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έσκασε την Παρασκευή 5 Ιουλίου η είδηση πως η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από επτά χρόνια γάμου, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα. Το ζευγάρι, που πήρε αυτήν την απόφαση κοινή συναινέσει, έχει αποκτήσει μια κόρη, τη Μαριμέλη, που αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα και για τους δύο γονείς.

Μάλιστα φαίνεται πως το διαζύγιο δεν ήταν μια απόφαση της στιγμής, αλλά και οι δυο πλευρές είχαν σκεφτεί πολύ και εξάντλησαν κάθε επιλογή μέχρι να φτάσουν στη λύση του γάμου τους. Έκτοτε η Κατερίνα Τσάβαλου κρατάει χαμηλούς τόνους γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, αλλά δείχνει πως πλέον κοιτάζει την επόμενη μέρα με ένα πλατύ χαμόγελο.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Τσαβάλου και Δημήτρης Στεργίου: Χώρισαν μετά από 7 χρόνια γάμου

Το νέο μήνυμα της Κατερίνας Τσάβαλου μετά το διαζύγιο

Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, η Κατερίνα Τσάβαλου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δείχνει να χαίρεται τη ζωή. Όπως τονίζει η αγαπημένη ηθοποιός, δανειζόμενη μία φράση του Κομφούκιου, τα πράγματα είναι απλά σε τελική ανάλυση... «Η ζωή στην πραγματικότητα είναι απλή, αλλά εμείς επιμένουμε να την περιπλέκουμε», γράφει στην ανάρτηση της η Κατερίνα Τσάβαλου.

«Από την στιγμή που βίωσα τον έρωτα που γύρισε σε αγάπη, θεωρώ πιο σημαντική την αγάπη. Ο έρωτας που δεν καταλήγει σε αγάπη είναι μούφα. Τον άντρα μου τον ερωτεύτηκα με το που τον είδα. Μας γνώρισε μια φίλη μου και στην αρχή είπα να μην πάω. Με το που τον είδα είπα… Αυτό που με εκνευρίζει στον άντρα μου είναι ότι όταν τσακωνόμαστε, εγώ τσακώνομαι μόνη μου», είχε πει η Κατερίνα Τσαβάλου σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναφερόμενη στον πρώην σύζυγό της (δείτε εδώ το βίντεο)