Ιωάννα Τούνη: Ψυχοφθόρες ώρες για την επιχειρηματία - Γιατί εξαφανίστηκε το τελευταίο 24ωρο

Τι έχει συμβεί;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@j.touni
Instagram/@j.touni

Η αλήθεια είναι πως η δραστηριότητά της στο instagram είναι αρκετά έντονη, οπότε η απουσία της πάντα είναι αισθητή! Εδώ και ένα - σχεδόν - 24ωρα η Ιωάννα Τούνη δεν είχε ανεβάσει κανένα post και κανένα story στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης με αποτέλεσμα οι πάνω από 1 εκατομμύριο followers της να την αναζητούν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εξαφανίζεται έτσι και ειδικά τον τελευταίο καιρό έχει ξανασυμβεί. Η Ιωάννα, λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας 15/7 επέστρεψε δυναμικά στην... ενεργό δράση και μέσα από τα stories της θέλησε να δώσει μια εξήγηση στους διαδικτυακούς της φίλους που - όπως ανέφερε χαρακτηριστικά - της είχαν στείλει χιλιάδες μηνύματα ρωτώντας αν όλα είναι καλά!

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη στο instagram

«Σας είπα ότι το τελευταίο διάστημα συμβαίνει η απόλυτη ανακατωσούρα στη ζωή μου, οπότε χθες Κυριακούλα είπα να μου δώσω μια μέρα ρεπό. Πέρασα όλη μέρα στη θάλασσα, δεν έπιασα κινητό σχεδόν καθόλου, παρά μόνο για να μιλήσω λίγο με τον Δημήτρη και να δείξω το μωράκι, κατάλαβες. Λίγο χαλάρωσα, είμαι καλύτερα οπότε μπορούμε να ξεκινήσουμε ωραία, με διάθεση και ενέργεια την εβδομάδα μας.

Χθες πέρασα - για πρώτη φορά - όλη τη μέρα σε μια παραλία Χαλκιδική με τον Πάρη, χωρίς να ασχολούμαι καθόλου με το κινητό… Χρειαζόμουν να ηρεμήσω λίγο ουσιαστικά, πράγμα που δεν κάνω ποτέ…», είπε χαρακτηριστικά σε μια σειρά από βίντεο που δημοσίευσε η γνωστή επιχειρηματίας και influencer.