Τέλος μετά από 27 χρόνια γάμου: Αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον χωρισμό της!

Έχουν μαζί δυο παιδιά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η Δέσποινα Βανδή αγκαλιά με την αγαπημένη τραγουδίστρια που ανακοίνωσε τον χωρισμό της
Η Δέσποινα Βανδή αγκαλιά με την αγαπημένη τραγουδίστρια που ανακοίνωσε τον χωρισμό της

«Τώρα χωρίζουμε, αλλά μπορείς να το θεωρήσεις και επιτυχημένο γάμο ύστερα από 27 χρόνια μαζί. Το θεωρώ απόλυτα θεμιτό», αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα «Απογευματινή», η γνωστή τραγουδίστρια αλλά και πολιτικός, Τζώρτζια Κεφαλά ενώ όσον αφορά τους δυο γιους που έχουν, ο ένας 19 και ο άλλος 15 ετών ανέφερε:

«Εχουμε πολύ ωραία σχέση. Δεν τους είπα ποτέ “μελετήστε” και παρ’ όλα αυτά είναι άριστοι και οι δύο!».

Δείτε επίσης: Κι άλλος χωρισμός στην ελληνική showbiz: Διαζύγιο μετά από 21 χρόνια γάμου - Το κράτησαν κρυφό μήνες τώρα

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, δε, η τραγουδίστρια επισήμανε: «Δεν υπάρχει ο έρωτας, νομίζω ότι είναι μία απλή κάλυψη αναγκών, χωρίς να το υποτιμάω. Ο έρωτας δεν μπορεί να γίνεται αυτοσκοπός, αυτό το πολύ όμορφο συναίσθημα μπορεί να είναι μία δική μας ανάγκη να καθρεφτιστούμε στα μάτια του άλλου. Είναι ωραίο να «πέφτεις» στο συναίσθημα του έρωτα, γιατί κάπου θα σε πάει. Η ζήλια είναι καθαρά θέμα εγωισμού και όχι αγάπης»


Ποια είναι η τραγουδίστρια Τζώρτζια Κεφαλά

H Τζώρτζια Κεφαλά γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου του 1971 στην Αθήνα έχοντας όμως καταγωγή από την Πάρο, όπου περνούσε όλα τις τα καλοκαίρια. Ο πατέρας της είχε ένα σουβλατζίδικο, όπου η ίδια και τα αδέλφια της τον βοηθούσαν.

Δείτε επίσης: Χώρισε λίγο μετά το Survivor 2024: Ήταν μαζί 1,5 χρόνο τώρα!

Με καλλιτεχνικές ανησυχίες από νωρίς, η Τζώρτζια Κεφαλά άρχισε στα 15 της να ασχολείται με τον χορό και το μπαλέτο, ωστόσο σύντομα κατάλαβε ότι το τραγούδι είναι αυτό που την εκφράζει περισσότερο και έτσι αποφάσισε να αφοσιωθεί σε αυτό.

.Τζώρτζια Κεφαλά
09-11-2010 Παλλάς-Επίσημη πρεμιέρα "Βασιλιάς Ληρ".Τζώρτζια Κεφαλά

«Δεν είχε την οικονομική δυνατότητα ο πατέρας μου να με στείλει νωρίτερα. Δεν θεωρούσε το μπαλέτο τόσο απαραίτητο. Μια μέρα ανακοίνωσα ότι θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον χορό. “Ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολα, αλλά θέλω να το παλέψω”. Πήγα σε σχολή και θα μπορούσα να έχω πτυχίο και να διδάσκω χορό. Αλλά σχεδόν ποτέ δεν τελειώνω τίποτα στη ζωή μου. Έμαθα χορό, πτυχίο όμως δεν πήρα», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Τζώρτζια Κεφαλά, σε συνέντευξή της στο Thema People.

Το πρώτο μεγάλο βήμα στην καριέρα της έγινε, όταν ήταν μόλις 21 ετών και έπαιξε στο μιούζικαλ “Δαίμονες” στο πλευρό της Άννας Βίσση ενώ λίγο μετά συμμετείχε σε μία μουσική παράσταση με την Μαρινέλλα.

«Το 1992 διάβασα μια αγγελία στην εφημερίδα και πήγα στην ακρόαση για τους “Δαίμονες”. Η Άννα Βίσση με έσπρωξε στο τραγούδι. Είχαμε καλές σχέσεις. Εγώ ήμουν χορεύτρια στην παράσταση, αλλά εκείνη μου είπε να το ψάξω με το τραγούδι. Μου έβαλε το ζιζάνιο. Συνέχισα για μερικά χρόνια να δουλεύω σε μιούζικαλ. Και εκεί μου έλεγαν να δουλέψω τη φωνή μου» είχε πει στην ίδια συνέντευξη η Τζώρτζια Κεφαλά.

Δυο χρόνια αργότερα, θα βρει την πρώτη της δουλειά ως τραγουδίστρια, και πάλι από αγγελία. Πρόκειται για μια συνεργασία με τον Μίμη Πλέσσα και τον Γιώργο Χατζηνάσιο και το 1995 συμμετείχε στην μουσική παράσταση της Ευρυδίκης με τίτλο “Ό,τι με αγγίζει”.

Έναν χρόνο αργότερα, το 1996 θα δημιουργηθούν στη Θεσσαλονίκη οι “Μπλε”, έναν συγκρότημα που θα καταφέρει να συνδυάσει ποπ-ροκ στοιχεία με έντονες πινελιές από μπλουζ, φανκ αλλά και τζαζ και να σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Η δημιουργία των Μπλε προέκυψε από τη συνεργασία του Γιώργου Παπαποστόλου και του Γιώργου Παρώδη με τη Θεοδοσία Τσάτσου, την πρώτη ερμηνεύτρια του συγκροτήματος.

Τέλος, στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2023 ήταν υποψήφια και σε αυτές του Ιουνίου εξελέγη στον Δυτικό Τομέα Αθηνών με την Πλεύση Ελευθερίας.

Τζώρτζια Κεφαλά
Ορκωμοσία Βουλής.Σπύρος Μπιμπίλας-Τζώρτζια Κεφαλά
03/07/2023