Ο αδερφός του Μίκαελ Σουμάχερ αποκάλυψε πως είναι γκέι - Η φωτογραφία αγκαλιά με τον γυμνασμένο σύντροφό του

Αγκαλιασμένοι κοιτούν το ηλιοβασίλεμα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Shutterstock
Shutterstock

Σε μια κατάθεση ψυχής προέβη πριν από λίγες ώρες, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο μικρότερο αδερφός του Μίκαελ Σουμάχερ, Ραλφ, αφού με μια φωτογραφία που δημοσίευσε γνωστοποίησε σε όλους - και τους 199 χιλιάδες που τον ακολουθούν, πως βρήκε τον έρωτα στα μάτια ενός άντρα.

Η ανάρτηση του Ραλφ Σουμάχερ

«Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι όταν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο σύντροφο με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ραλφ δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό του να κοιτούν το ηλιοβασίλεμα αγκαλιασμένοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αδερφός του Μίκαελ Σουμάχερ ήταν παντρεμένος με την Κόρα, με την οποία έχει έναν γιο, τον Ντέιβιντ, 22 ετών. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκες επιτέλους κάποιον με τον οποίο νιώθεις πραγματικά πολύ άνετα και ασφαλής… Είμαι 100% πίσω σου μπαμπά και σου εύχομαι τα καλύτερα και συγχαρητήρια», έγραψε ο γιος του στο Instagram.

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι επίσης πως ο μόνος άλλος γνωστός άνδρας γκέι οδηγός στην ιστορία της Formula 1 ήταν ο αείμνηστος Βρετανός Mike Beuttler, που αγωνίστηκε από το 1971 έως το 1973 και πέθανε το 1988. Ο Ραλφ, 49 ετών, κέρδισε έξι Γκραν Πρι κατά τη διάρκεια της 11χρονης καριέρας του, που τελείωσε το 2007.