Σάλος με πασίγνωστη τραγουδίστρια - Πήρε 2 εκατομμύρια για μια μόνο εμφάνισή της

Όντως τώρα;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Shutterstock
Shutterstock

Έχει κερδίσει 3 βραβεία Γκράμι και 13 Λάτιν Γκράμι, 5 MTV Video Music Awards, 7 βραβεία Billboard Music Awards, 39 Billboard Latin Music Awards και ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα. Είναι μια από τις πολυσυζητημένες και κορυφαίες τραγουδίστριες που δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει τίποτα λιγότερο, ωστόσο, το ποσό των 2 εκατομμυρίων δεν παύει να ηχεί στα αυτιά μας εξωπραγματικό!

Το Copa America ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου, με την Αρεντινή να είναι η μεγάλη νικήτρια, καθώς επικράτησε με 1-0 της Κολομβίας στην παράταση του μεγάλου τελικού στο Μαϊάμι. Πλέον η Αργεντινή είναι η πολυνίκης του θεσμού αφήνοντας μόνη δεύτερη (με 15 κατακτήσεις) την Ουρουγουάη.

Η εμφάνιση της Σακίρα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν αναμφισβήτητα μια από τις πιο διασκεδαστικές στιγμές της βραδιάς. Για περίπου 7 λεπτά η λατίνα σταρ ξεσήκωσε τους 65.000 Κολομβιανούς και Αργεντίνους θεατές με τις μεγάλες της επιτυχίες και φυσικά... δεν το έκανε σίγουρα για την ψυχή της μάνας της!

2 εκατομμύρια ευρώ για την Σακίρα!

Copa America Shakira
Shutterstock

Το ποσό που έταξαν στην 47χρονη Κολομβιανή σταρ, το ποσό που ακούγεται συγκεκριμένα στα ξένα ΜΜΕ αγγίζει τα 2 εκατομμύρια δολάρια!

Η Shakira, πιο σέξι από ποτέ, τραγούδησε από το “Hips Don’t Lie” μέχρι και το “Punteria”, που αποτελεί το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης και αποθεώθηκε!

TAGS