Κέιτ Μίντλετον: Αποκάλυψη - Τι ψιθύρισε στην πριγκίπισσα Σάρλοτ κατά την άφιξή τους στο Γουίμπλετον

Η δεύτερη εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση πως δίνει μάχη με τον καρκίνο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κέιτ Μίντλετον: Αποκάλυψη - Τι ψιθύρισε στην πριγκίπισσα Σάρλοτ κατά την άφιξή τους στο Γουίμπλετον

Την δεύτερη δημόσια εμφάνισή της (δείτε εδώ φωτογραφίες από την πρώτη εμφάνισή της), ύστερα από την ανακοίνωση πως δίνει μάχη με τον καρκίνο, πραγματοποίησε η Κέιτ Μίντλετον το μεσημέρι της Κυριακής 14/7 στον μεγάλο τελικό του Γουίμπλετον ανάμεσα στον Κάρλος Αλκαράθ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς, συνοδευόμενη φυσικά από την κόρη της, Σάρλοτ.

Σαν λάτρης του τένις, η Κέιτ Μίντλετον θέλησε να απολαύσει τον κορυφαίο αυτό αγώνα και βεβαίως η είδηση για την παρουσία της στον τελικό του Γουίμπλετον είχε γίνει γνωστή νωρίτερα από το παλάτι του Κένσινγκτον.

Η Κέιτ εμφανίστηκε εντυπωσιακή με ένα μωβ midi φόρεμα, nude γόβες και ασορτί τσάντα, χρυσούς κρίκους και γυαλιά ηλίου.

Ένας αναγνώστης χειλιών αποκάλυψε τι είπε η Κέιτ Μίντλετον όταν όλοι την χειροκροτούσαν όρθιοι στο Γουίμπλετον

Μιλώντας στη Sun, ο ειδικός ισχυρίζεται ότι η μητέρα τριών παιδιών ζήτησε από την κόρη της να «έρθει εδώ» καθώς πλησίαζαν στις θέσεις τους στο περίφημο Royal Box. Σύμφωνα με τον ειδικό, η πριγκίπισσα Σάρλοτ φαινόταν ελαφρώς μπερδεμένη καθώς έφτασαν στις θέσεις τους, με την Κέιτ να την καθοδηγεί και την Πίπα λίγο πιο πίσω.

Η μελλοντική βασίλισσα, η οποία απέχει από τα δημόσια βασιλικά της καθήκοντα καθώς υποβαλλόταν σε χημειοθεραπεία για τον καρκίνο, είπε στη συνέχεια «ευχαριστώ» στη γυναίκα που τις συνόδευσε και μετά έγνεψε στο πλήθος, που σηκώθηκε και χειροκροτούσε τις δύο πριγκίπισσες.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είπε «γεια σας» χαμογελώντας στους θεατές και μετά στράφηκε προς την Deborah Jevans και είπε: «Τόσο γλυκό».

Η Κέιτ, μετά το τέλος το αγώνα, παρέδωσε το τρόπαιο του Γουίμπλετον στον Κάρλος Αλκαράθ, καθώς ο Ισπανός κέρδισε το Grand Slam για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.