Μνημόσυνο Τόλη Βοσκόπουλου: Το χαμόγελο της Άντζελας Γκερέκου στις κάμερες - Με άδειο βλέμμα η κόρη της, Μαρία

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, ένας από τους πιο αγαπημένους και σημαντικούς Έλληνες τραγουδιστές και ηθοποιούς, έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου 2021. Η ζωή και η καριέρα του άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ελληνική μουσική και κινηματογραφική σκηνή.

Με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του, λοιπόν, το πρωί της Κυριακής 14/7 πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνό του, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, προκειμένου συγγενείς και φίλοι να τιμήσουν την μνήμη του.

Τραγικές φιγούρες για ακόμα μια φορά η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου αλλά και η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και η Άννα Φόνσου.

Ο φωτογράφος του Youweekly.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε όσους βρέθηκαν στο Α Νεκροταφείο Αθηνών, τονίζοντάς μας πως η Άντζελα ήταν πολύ ευγενική - όπως κάθε άλλη φορά - και χαμογέλασε στις κάμερες.

Τρία χρόνια χωρίς Τόλη Βοσκόπουλο

Δείτε επίσης: Σε πλειστηριασμό οι βέρες του Τόλη Βοσκόπουλου - Τι συνέβη

Μνημόσυνο Τόλη Βοσκόπουλου
Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.Μνημόσυνο Τόλη Βοσκόπουλου

Μνημόσυνο Τόλη Βοσκόπουλου
Άντζελα Γκερέκου

Μνημόσυνο Τόλη Βοσκόπουλου
Άννα Φόνσου

Μνημόσυνο Τόλη Βοσκόπουλου
Άντζελα Γκερέκου-Μαρία Βοσκοπούλου

«Ο Τόλης υπάρχει παντού»

«Ο Τόλης υπάρχει παντού, δεν λείπει, ποτέ δεν φεύγει ο άνθρωπος που αγαπάμε, όταν συνεχίζουμε να τον σκεφτόμαστε. Υπάρχει με έναν άλλο τρόπο. Πιστεύω στη μετά ζωή» είχε δηλώσει συγκινημένη η Άντζελα Γκερέκου, λίγο καιρό πριν, με αφορμή την επιστροφή της στο θέατρο, μετά από 26 χρόνια απουσίας.