Πένθος για τον Πάνο Καμμένο: «Αγαπημένε μου σύντροφε...»

«Έφυγες στην θάλασσα...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνάει ο πρώην Υπουργός, ο οποίος θρηνεί τον χαμό ενός πολύ αγαπημένου του φίλου. Ο Πάνος Καμμένος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram - στον οποίο είναι αρκετά ενεργός τα τελευταία χρόνια - πριν από λίγες ώρες έκανε μια ανάρτηση στην οποία με βαθιά θλίψη αποχαιρετά έναν πολύ καλό του φίλο, τον Γιάννη.

Όπως κάνει γνωστό στην ανάρτησή του ο φίλος του Γιάννης έφυγε από την ζωή στο σκάφος του στο Πόρτο Ύδρα...

Η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου

Δείτε επίσης: Πάνος Καμμένος: Αγνώριστος με μισάνοιχτο πουκάμισο - Σπάνια φωτογραφία με τη γοητευτική σύζυγό του

«Αγαπημένε μου σύντροφε Γιάννη τα τελευταία 46 χρόνια στούς βυθούς, στα πέλαγα,στην ζωή σε χαιρετώ με πολύ θλίψη με αναμνήσεις με ιστορίες. Θα μας λείψεις στην οικογένεια και στους φίλους αφάνταστα. Έφυγες στη θάλασσα στο σκάφος σου στο Πόρτο Ύδρα που λάτρεψες όπως ήθελες. Δάσκαλε με αφήνεις να ψαρέβω μόνος μου. Ο Άγιος Νικόλας θα σε έχει κοντά του…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο πρώην Υπουργός.


Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό μέσα πάλι από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social ο πρώην Υπουργός είχε κάνει γνωστό πως είχε ένα σοκαριστικό τροχαίο το οποίο τον είχε στείλει στο νοσοκομείο και πέρασε, μάλιστα, κι από την πόρτα του χειρουργείου (δείτε εδώ φωτογραφία).

Τα social media φαίνεται πως είναι για τον Πάνο Καμμένο, μια "πόρτα" πλέον από την οποία αφήνει να βγουν προς τα έξω πράγματα που εκείνος επιθυμεί για την προσωπική του ζωή...