Αλεξάνδρα Νίκα: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν τα δημοσιεύματα εγκυμοσύνης - Με μίνι κολλητό φόρεμα και 12ποντο

Στο πλευρό της ο μέλλοντας μπαμπάς, Κωνσταντίνος Αργυρός

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Λίγο καιρό μετά την "βόμβα" που είχε ξεστομίσει η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της, ότι και καλά στα Mad VMA ένας από τους τραγουδιστές που βραβεύτηκε θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος έφερε στο φως πως η Αλεξάνδρα Νίκα, σύντροφος του τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού, περιμένει το πρώτο της παιδάκι (δείτε εδώ πόσο μηνών είναι και το φύλο του μωρού που περιμένει) και κάπως έτσι τα κομμάτια του παζλ ενώθηκαν.

Κι ενώ κανένας από τους δυο δεν διαψεύδει αλλά ούτε επιβεβαιώνει το γεγονός, οι ψίθυροι γίνονται όλο και πιο έντονοι στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz.

Έντονα ακούγεται επίσης πως η Αλεξάνδρα πέρα από τις αναρτήσεις της στα social media έχει μειώσει κατά πολύ και τις επίσημες δημόσιες εξόδους της με τελευταία να είναι εκείνη στις 2/6/2024, στο πλευρό του τραγουδιστή, στο Ζάππειο για την απονομή του πλατινένιου του δίσκου.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Αλεξάνδρας Νίκα

Η Αλεξάνδρα Νίκα, εμφανίστηκε τότε με ένα εντυπωσιακό μίνι φόρεμα του οίκου Σήλια Κριθαριώτη κι εννοείται πως έκλεψε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις.


Πράγματα που γνωρίζουμε για την Αλεξάνδρα Νίκα

  1. Είναι κόρη του κορυφαίου επιχειρηματία στον χώρο των αλλαντικών Γιώργου Νίκα και της Μιράντας Πατέρα, από τη γνωστή οικογένεια εφοπλιστών.
  2. Η Αλεξάνδρα είναι 25 ετών, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια και είναι jet setter.
  3. Η σύντροφος του Αργυρού αγαπάει πολύ τα ταξίδια, τις ξέγνοιαστες στιγμές με τις φίλες της, αλλά και την μόδα. Διατηρεί λογαριασμό στο Instagram με πάνω από 60.000 ακόλουθους και αναρτά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.
  4. Η 25χρονη Αλεξάνδρα Νίκα έχει ακόμη δύο αδέλφια, τον Παναγιώτη και τη μικρή Νταίζη. Μάλιστα, πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.
  5. Η Αλεξάνδρα Νίκα θεωρείται μια από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες
    Λατρεύει Celia Kritharioti.

Η πρώτη εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στην πίστα μετά το δημοσίευμα ότι θα γίνει πατέρας

Το βράδυ της Παρασκευής 12/7, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και ανέβηκε στην πίστα γνωστού νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ο τραγουδιστής διασκέδασε τους θαμώνες του μαγαζιού και τα social media πήραν «φωτιά» από στιγμιότυπα της νέας live εμφάνισής του!