Χρύσα Μιχαλοπούλου: Μόνη της σε γάμο με κόκκινο slip dress με ανοιχτή πλάτη και ψηλοτάκουνα - Την κοιτούσαν όλοι

Έλαμπε ολόκληρη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χρύσα Μιχαλοπούλου
Instagram / Χρύσα Μιχαλοπούλου

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου περνά πολλές ώρες καθημερινά με τον γιο της, τον καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ωστόσο τον αποχωρίστηκε για λίγο χθες, Σάββατο 13 Ιουλίου, όπως και τον σύντροφό της, καθώς βρέθηκε στον γάμο μιας καλής της φίλης, μόνη της.

Δημοσίευσε πολλά στιγμιότυπα από το βράδυ αυτό τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κλέβοντας τις εντυπώσεις με την υπέρλαμπρη εμφάνιση που έκανε. Είχε επιλέξει να φορέσει ένα κατακόκκινο slip dress, με ανοιχτή πλάτη και βολάν στο στήθος, το οποίο συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα και πολύ λίγα και λεπτεπίλεπτα αξεσουάρ. Στα χέρια της, μάλιστα, μία τσάντα πολύ γνωστού οίκου μόδας, ενώ το μακιγιάζ της ήταν απαλό, σε γήινους τόνους, με πολύ λάμψη στα ζυγωματικά.

Δείτε επίσης: Τι συμβαίνει με τη βάφτιση του γιου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου & της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Χρύσας Μιχαλοπούλου σε γάμο φίλης της

«Λουλούδια αντί για ρύζι», έγραψε.


Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια, διανύει μια αρκετά παραγωγική περίοδο στα επαγγελματικά της. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της νέας σειράς του Mega, Ταμπού, σύμφωνα με όσα ακούγονται στα πηγαδάκια των τηλεοπτικών ρεπορτάζ θα πρωταγωνιστήσουν ο Μέμος Μπεγνής, η Μυρτώ Αλικάκη, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, αλλά και εκείνη, που την είχαμε απολαύσει τελευταία φορά τηλεοπτικά στη σειρά «O Παράδεισος των κυριών».

Παράλληλα ο Σταύρος Νικολαΐδης αποκάλυψε πρόσφατα στην εκπομπή Breakfast στο STAR ότι θα βρίσκεται κι εκείνος στη σειρά και θα κρατάει τον ρόλο ενός διεφθαρμένου αστυνομικού.

(Πάρτε μια γεύση εδώ από την συμμετοχή της Χρύσας στον Παράδεισο):

Η νέα σειρά του Mega, "Ταμπού", είναι μια παραγωγή του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί επιτυχώς σε προηγούμενα πρότζεκτ όπως "Η Γη της Ελιάς" και "Famagusta". Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τη νέα τηλεοπτική σεζόν και αναμένεται να προβάλλεται δύο με τρία επεισόδια την εβδομάδα​.

Δείτε επίσης: Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε» - Η νέα ανάρτηση μετά τις φήμες χωρισμού με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Η υπόθεση της σειράς "Ταμπού" διαδραματίζεται στην Ήπειρο, συγκεκριμένα στα Ιωάννινα και τα Ζαγοροχώρια. Πρόκειται για μια σειρά μυστηρίου με έντονα ερωτικά και αστυνομικά στοιχεία. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει σε αυτές τις περιοχές, οι οποίες προσφέρουν καταπληκτικά τοπία και εικόνες​.